Ea e destul de inalta. Are 21 22 de ani si e bruneta naturala. E foarte frumoasa, desi nu o crede si se sperie de poze. Da, e frumoasa oricand.
E foarte desteapta si amuzanta. Uneori tind sa cred ca are un simt al umorului mai dezvoltat decat al meu, de vreme ce nu ii inteleg toate glumele :). E destul de plictisita si isi doreste de la viata exact opusul, lucruri incitante si noi in fiecare zi. E vesela, cel putin in aparenta, tot timpul. Ii place sa se distreze si o face cand are posibilitatea, insa - atentie contradictie - ii place si sa vegeteze/leneveasca.
Ea e timida, insa compenseaza prin a fi o fire deschisa si prietenoasa in genere. Presupun ca este si foarte pretentioasa in cateva privinte care nu se vor numi.
Incapatanarea ar putea fi la ordinea zilei, oarecum si impulsivitatea. Desigur, acestea nu fac decat sa accentueze o personalitate de exceptie. Ocazionalele rateuri se pot ierta.
Uneori te ia prin surprindere, si in bine si in rau. In fapt, nu te poti plictisi de ea, deci in bine te surprinde constant. Are, desigur, cateva ciudatenii pe care nu le pot pricepe, insa cine nu are? Oricine ar trebui sa poata trece peste ele daca vrea sa cunoasca o minunatie de fata.
Ciudat, ar trebui sa o stiu atat de bine, dar simt ca am scris atat de putin ...