Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

M-am rasfatat cu somn pana la 13. Trecem sub tacere ora la care am incheiat socotelile cu prima saptamana de munca.
Zi de şoping.
Mie nu imi plac vanzatoarele care se baga in sufletul tau. Din punctul asta de vedere, Carf e ok.
Prima tipa care s-a bagat in sufletul meu, in sensul de mai sus, a fost una de la Lee Cooper, care voia sa ma ajute, evident, strecurand convenabil si oferta speciala, doua perechi de blugi la 4 milioane. Eu credeam ca urma sa imi zica o oferta speciala. In fine, am iertat-o pt ca arata bine.
Una (alta) m-a lasat sa astept sa imi aduca respectivul articol de imbracaminte vreo 5 minute, de 2 ori. Sa mor de nu puteam sa ii golesc magazinu si sa o tai.
Urmatoarea arata bine si era politicoasa, moderata, alea alea. Exact la fix, cum trebuie.
Ultima a fost foarte tupeista, da' nu in sensu ala, ci ma lua cu chestii gen: "Vai ce bine iti sta" plus alte glumite inoportune si indemnuri. Si la sfarsit imi toarna: "Vrem sa golim magazinu de lucruri barbatesti, de aia e reducere, sa stii". Culmea a fost ca, dupa ce m-am hotarat sa il iau (which by the way looks great, za t-shirt) m-a luat la intrebari: "Da' esti sigur?"
Acum am un tricou misto, un tricou funky si pantaloni sa merg la munca si sa nu mor de cald in ei. Maine vine adidasi :)
Pam-pam-pam-paaaaam.

 

Sunt cam in aceeasi situatie ca acum cateva saptamani, si anume complet confuz, cred ca nu s-ar putea mai confuz de atat, cu mentiunea ca o saptamana de munca m-a epuizat (ca tot e vineri noapte) si sunt mai senin chiar si numai din cauza oboselii.
Ma intrebam, in inconstienta si neavizarea mea, cum iti poti da seama cand ai intalnit o fata potrivita. Evident, iti place de ea fizic, te face sa te simti bine, te gandesti la ea cand e departe, ti se pare amuzanta, va distrati impreuna, poti fi tu insuti in compania ei, te tachineaza si iti place, suferi dupa ea, iti da un sms cu cel mai dragut lucru posibil cand nu te astepti. Sau din contra, face pe inaccesibila, ceea ce iti starneste si mai mult interesul, si face ca fiecare intalnire cu ea sa devina mai intensa, astfel devii dependent, nu poti trai fara o doza din ea, ziua ta decurge in functie de cele doua cuvinte pe care vi le schimbati, de cum interactioneaza cu altii....
Te gandesti la binele ei si iti oferi ajutorul, ti-l refuza crezand ca esti obsedat, cand tu ti-ai da si cateva degete (:D) pentru bucuria ei. Incerci sa o surprinzi pentru ca stii ca ii plac surprizele si planuiesti una, ceea ce e cam redundant, dar nu iti iese si mai mult te afunzi in anonimat in raport cu ea.
Deci iti place. Mult. Atat de mult, incat nu iei in considerare chimistii care descriu cu o acuratete sadica fenomenul "fluturi in stomac". Comparabil cu consumarea a kilograme de ciocolata. La naiba cu ei. Ce simt eu se numeste iubire, si dureaza mai mult de 3 ani.
Dar de fapt esti un biet nenorocit, pentru ca nu stii ce e aia iubire. Nu stiu daca vei sti vreodata, de vreme ce mai mult de o fata iti starneste aceste bizare senzatii toracice si tu nu stii sa faci diferenta. Ori esti de-a dreptul prost (sa ii zicem superficial) ori tu chiar nu poti alege intre cele 2 (3? 4?) si vei ramane blestemat pe vecie.
Deci ce faci? Cum alegi? Cum dracu sa alegi, de vreme ce ti-e frica de alegerea in sine ca de tortura? Ai sa astepti comentarii ....

 

Asta se citeste. Chiar de mai multe ori pe zi. Inteleg ca e cald afara, scade traficu pe bloguri, dormi sub dush cu apa rece, ziua te afli sub forma lichida in frigider, dar nici chiar asa sa nu mai intre nimeni, pisicii ma-sii! Ia frumos adresa si scrie-o pe palma, trage de iconita din bara de adresa si tranteste-o undeva la Bookmarks/Favourites, invata ce e ala feed reader si cu ce se mananca (nu cu rosii si castraveti!), numai viziteaza-mi blogul. N-are a face cu traficu, dar cand stii ca in tine se ofileste un urias spirit creativ latent pe care nu il poti trezi pe de o parte pentru ca lumea nu intra, pe de alta parte pentru ca cine intra vine cu mana in fund! nu tu o idee, o sugestie, nimic!
To put it nicely, cand ajung acasa am chef de blogging, dar nu stiu ce sa mai scriu. Am avut idei destule in timpul zilei, dar s-au topit pana acasa si le-am ingurgitat odata cu cina consistenta. Aaa, da, nu ma mai scoateti la bere decat daca dati voi :) ca nu mai am bani, sa moara gelu (nu sa moara Gelu, ziceam asa, generic, suna bine).
1. Inchiriez in week-endu asta cineva care sa ma mediteze la Java.
2. Rent bitchez for Liberty Parade. Nu pe bune acum, cine vrea sa mearga? O sa fie bestial. Valul asta de caldura o sa se sfarseasca tocmai pe 27, cu o zi inainte de event. Si aici or sa fie puncte de vanzare de bauturi, trust me, sunt mai ok decat la RS. Fi-va mistooooo!
3. Eu nu ii inteleg pe astia care isi pune ambitii de idioti si zice ca "domle eu imi scot messengeru". Ca doar se minte pe ei insisi, nu?

haha, tocmai mi-a trecut prin minte sa trimit adresa blogului pe mail la toata lista mea :)) but it passed :D

 

1. Incep sa ma dispere la culme idiotii care se pupa ca retarzii prin metrou si alte locuri publice... ce atata smooch si iar smooch... nici macar nu iti vine sa zici "get a room", pur si simplu ti-e scarba. La intoarcere am vazut doi care aproape m-au facut sa ii injur, ceea ce chiar nu sunt in stare sa fac in public. Crek intre doua statii s-au smotocit de vreo 50 de ori. Aaaargh!
2.Langa gura de metrou de la munca e un fast food. Noi, daca iesim de la munca, riscam un soc termic, de la 25 la 40 de grade. Ei bine, inchipuie-ti ca fast-food-ul e inchis, nu are cine stie ce aerisire, si m-am holbat ca prostu la femeile alea doua care sporavaiau nepasatoare, chiar vesele, in 50 grade Celsius! Fuck!

 

Un lucru e sigur: nu poti alege femeia doar dupa fizic. Mai ales vara in Bucuresti. E imposibil! Pe aici umbla mult prea multe 'ah cât e de bună'-ciuni. Dar e un avantaj, de ce sa nu recunosti.
La metrou se inghesuie toate. Cand bate un curent puternic, fara sa vrei te uiti in directia pieptului celor care au avut inspiratia sa nu poarte sutien azi. Curentul puternic este optional, desigur, dar privirea se duce, n-ai ce-i face.
Ati observat ca fustele se scurteaza si picioarele se lungesc? A remarcat cineva cum fustele pun ceeeel mai bine in evidenta fundul? A vazut-o cineva pe tipa bestiala care lucreaza in aceeasi incinta cu mine? A, nu? Inseamna ca am visat eu.
Cauzele incalzirii din Romania imi sunt clare: fiind cald, fetele incep sa se imbrace din ce in ce mai subtire, renunta la un sutien, cativa centimetri la fusta, mai dezgolesc o ţâţă (jumate plus inca jumate, la ce te gandeai). Rezultatul e ca baietii incep sa se infierbante, crescand si mai mult temperatura aerului, drept urmare fetele se imbraca si mai vaporos (aaaah, si daca isi pun si tocuri rezulta un Mihai cu gura masca) si totul e un cerc vicios. QED
Nu ma lua de porc, stii ca si tu te holbezi la tanti alea (cine stie se simte)!

 

Alcoolul elimina inhibitiile.
Contrar parerilor generale, alcoolul nu oboseste. Ideea de alcool chiar energizeaza.
Alcoolul dupa o zi nemancata are tocmai efectul scontat, adica ameteala crunta.
Daca esti fata, mai bine nu :D decat daca n-ai deloc inhibitii.
Alcoolul se prelungeste.
Alcoolul te face sa razi. (no shit? lol)
Stejar e puternic.
Trei Stejar is one Stejar too many.
Alcoolul e bun.

 



Reclama asta spune mai multe adevaruri decat ar parea la prima vedere. Ma uit in jur si vad la fiecare bruneta cate trei sau patru blonde, roscatele se numara pe degete, deci blonzimea cuprinde planeta. Nici nu e de mirare, in conditiile incalzirii globale pe care daca si acum o ignoram n-ar strica sa ne aruncam de pe o cladire inalta.
Pana atunci, make love, not CO2

 

Arhivă blog

Label Cloud