Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Mă numesc Mihai, părinţii mă strigă Octav şi colegii Mişu sau Miş (arată mai bine scris Mish). Am 23 de ani şi sunt în anul 5 la Automatică.
Am depus dosare pentru admitere la master în Olanda şi am fost acceptat condiţionat. Condiţia este obţinerea diplomei de inginer până la 1 septembrie. Am la dispoziţie 19 zile să redactez lucrarea de licenţă care trebuie să aibă cam 100 de pagini. În paralel, caut finanţare pentru doi ani de studii post-universitare la universitatea din Utrecht, deoarece şansele de a obţine o bursă sunt foarte mici. Dacă nu obţin această finanţare, nu există şanse de a pleca.
În paralel lucrez în regim full time şi sunt în plin proiect fiind în întârziere cu planificarea temporală şi de man-days. În peisaj mai intră o dietă ratată de mai multe ori şi nişte lecitină, o garderobă subţiată şi viaţa de cămin care mi-a ajuns fix până-n gât.
Am nevoie de o schimbare. Nu vreau vacanţă, vreau o schimbare dar m-aş mulţumi cu butonul de fast-forward.

 

Five sau 5ive au fost o formaţie mişto. Pop, englezească, deci nu au avut amploarea Backstreet Boys sau .. hmm, Take That sunt şi ei englezi. Însă Five au cântat pe un stadion, împreună cu formaţia Queen, We will rock you. Cred că e o realizare de care pot fi mândri, nu oricine i-a călcat pe urme lui Freddie.

Dar de ce scriu eu despre ei? Păi mie îmi plăceau băieţii ăştia. Pe vremea când citeam Bravo (asta era fix între perioada Mickey Mouse - la naiba, unde mi-au dispărut toate revistele? - şi perioada Playboy; acum sunt în etapa Esquire, do we see a pattern here?) ei erau destul de pretty hot. Adică pentru tineret, erau ce poate fi mai mişto, ceva de gen Tokio Hotel sau Miley Cyrus acum, din ce văd. Cred că a fost singura formaţie pentru care Bravo a făcut chestia asta: timp de 5 numere, au publicat câte un poster cu un membru al formaţiei. În total 5, mi-am cumpărat pe toate. După care le-am lipit una de alta şi a ieşit cel mai tare poster, de vreun metru lungime pe orizontală şi cu cei cinci zâmbind încrezători. Mie chiar mi-a plăcut posterul ăla, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, după ce l-am dat jos să agăţ femeile din Playboy.

Am văzut recent un videoclip de-al lor la VH1 şi mi-am adus aminte cu drag... ei sunt în aceeaşi categorie cu S Club 7, care erau sexy (adică cele 4 fete erau)
Atenţie, awesomeness ahead!


 

Arhivă blog

Label Cloud