Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Stii ce inseamna sa vrei sa te indrepti intr-o directie, nu! in mii de directii si sa te tina in loc sforile? Sau mai rau, toate sforile sunt suspendate in vid.. la capatul fiecareia este un mare gol. Ce rost are sa te indrepti inainte cand stii ca nu e nimic pentru tine acolo, sau nu iti poti asuma riscul de a afla?
Cum e sa fii in cadere libera, fara nivel, intr-o groapa fara fund.... nu stii unde esti, nu stii daca atingi vreodata fundul, n-ai nici cea mai vaga idee daca cineva poate intinde mana sau deja e prea tarziu.
Sa vrei sa iesi de sub un morman de zapada abatut pe tine de o avalansa, dar zapada e alunecoasa, sapi in gol, dupa care dai de gheata. Esti obosit, ranit, sangerand, nu mai ai fortele necesare sa treci si de ultimul obstacol.
Esti gol si tremurand in cel mai urat loc de pe pamant, toti rad de tine cu rautate, si nimeni nu vine sa iti intinda o haina si sa te tina in brate cat sa te incalzesti de la sufletul lui. Partea mai nasoala e ca intre cei care se uita sunt si aceia care se tem sa intinda o mana si un palton de frica iesirii din sfera lor de comoditate si familiaritate, vor dar nu se pot urni sa iti ofere caldura sufletelor lor.
Nu?

 

"Mircea, ai cam exagerat. Parca vorbisem altceva, ce naiba?
Dragii mei, bine ati venit la mine pe blog. Dupa cum puteti vedea in dreapta, ma numesc Roxana, scriu in romgleza si am par pe maini. Ce atata pilozitate domle? E ditai parul. Sunt o maimuta paroasa! Am devenit adepta naturalului si firescului in urma vizionarii de filme erotice de epoca si dupa cateva stiri cu transmisii in direct de la orgiile MISA, unde am observat cat de libere se simteau femeile acelea in propriul corp.
Nu ma simt deloc inconfortabil in propria piele. De fapt, chiar va sfatuiesc sa mergeti in directia "au naturel" pentru ca asta e singurul mod de a fi in comuniune cu natura si cu infinitul! Ii multumesc lui Mircea pentru popularitatea adusa, de mult incercam sa imi promovez ideile si nu aveam mijloacele necesare.
Prietenul meu adora drumetiile prin zonele forestiere (if you get my subtle drift). Plus ca iarna si tine de cald! Vara, depinzand de dispozitie, il tund mai trendy, dar de pe mana nu il dau jos, doamne fereste! Apoi creste si mai mare. Si puteti sa ma credeti ca nu e nicidecum anti-erectie (e chiar the opposite).
Mircea, cand ma voi hotari sa adopt o schimbare de look (e un termen popular printre tineretu de-azi, ti-l explic eu cand ne vedem) cu siguranta o sa vin la tine pentru sfaturi, ca vad ca tu te epilezi peste tot, you sexy hunk you! :*pooooop bebelu!"

 

In urmatoarele randuri voi vorbi cu nesimtire despre potrivirea sufletelor avand la baza doar cateva ore de je ascultand albumul Made of bricks al lui Kate Nash.
Imi place mult. Albumul, dar si tipa, in conditiile in care abia i-am vazut un videoclip. Gandim la fel, apreciem viata la fel. Iubim distrugator, dar cu putere. N-avem rusine. Ne legam de lucrurile simple, prieteni care te stanjenesc dar ii iubesti, certuri cu partenerul fara sa-ti pese ca te vede lumea, declaratii de dragoste originale urmate de "thanks. cool", imperfectiuni de care nu ne pasa comparativ cu el sau ea. Am zambit la planurile amanuntite de a ii intra in gratii lui, doar pentru a-l vedea sarutand-o pe alta, si desi toti prietenii ii spun ca va gasi altul si sa uite pe ratat, el inca mai e in sufletul ei, cuibarit undeva.
I can't even say "hi" when you walk by.
all the matter in the world, is how much that i like you.
I wish my smile was your favourite kind of smile.
yeah I just think that we might get on.
Asta asa, ca o pauza de siroposenie.

 

Rita e o tipa rusoaica cu sange cubanez care locuieste in Miami. Cel putin locuia, se pare, pentru ca acum e in Tokio, din ce vad pe profilul ei de Facebook.
Este intr-adevar o tipa fascinanta, si nu ma refer la intelectul ei, pentru ca, in mod evident, nu o cunosc. Dar am conversat cu ea. A fost cel mai aproape contact cu civilizatia americana si felul ei de-a fi. De ce? Poate veti afla.
In perioada mea de gratie hi5, surfam. Imi placeau pozele si imi plac si acum... despre poze cu femei ce sa mai zic? Ii comentasem ceva pe profil si nu stiu cum am ajuns sa o adaug in lista, pt ca mi-a dat id-ul. A fost misto la inceput, intrigant, vorbeam cu o americanca super buna care ma tot facea frumusel. Si i-am aflat si povestea (pentru ca, nu-i asa, sunt de un foarte bun friend-material) de incepuse tipa sa se planga si din dragoste la mine. E model, super slaba si frumoasa, pentru ca e rusoaica la origine. Are (sau avea) prieten roman, model si din cate mi-am dat seama super misto si el. Partea amuzanta e ca omul teoretic statea in P16, eu in P5... a iesit si asta la iveala la un moment dat. Ea se plangea ca il iubeste mult, dar distanta ii omoara, ca se teme de inselat, etc.
Apoi a inceput sa isi povesteasca si restul vietii. Sta in Miami, unde toata lumea vorbeste spaniola, parintii ei bla bla, homeless people yack bla bla, am fost in Paris Milano etc bla bla. Nu stiu dupa a cata 2-3 discutie m-am saturat de cat de superficiala e si intr-un final i-am dat ignore.
Intre timp si-a sters profilul de hi5, dar m-a adaugat pe facebook, si ultima stire e ca rezideaza in Tokio. Sa-i fie de bine.
linku de facebook, daca merge(daca nu, nu)

 

South Park

 

de la Fulgerica

 

Arhivă blog

Label Cloud