Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Partea a doua a postului cu prostia foloseste ca model inspirational pe sine insusi si anume Eu.

Eu sunt asa de prost incat chiar imi inchipui ca fostii colegi de liceu vor fi entuziasmati de propunerea de a ne revedea. In naivitatea mea.

Sunt genul de om prost care se lipeste de tine pana in punctul in care incerci sa scapi de mine ca o lipitoare; odata ce scapi, nu vrei sa mai ai de-a face cu mine, nu mai dai vreun semn de viata, te strecori pe cat posibil neobservata, sa nu trezim monstruozitatea de prostie care sade într-însul. Fugi cat mai poti, aici nu e nimic pentru tine decat o lipitoare (foarte dramatic, you gotta admit!).

Sunt atat de prost incat m-am apucat serios de albumul cu abtipilduri. Am deja 200+ lipite. Din 535.

Sunt atat de prost incat am amanat temele la PS timp de 6-7-8 saptamani (who's counting!) pentru ca mi-e antipatic proful. Asta e monumentala, merita un post separat.

Sunt atat de prost incat nici prietenii nu stiu sa mi-i tin bine.

Pana acum am sustinut sus si tare ca un lucru e amuzant si valid, relevant etc daca eu, care emit parerea/fac gluma, consider ca e amuzant, iar daca celuilalt nu i se parea, era ceva in neregula cu el. M-am razgandit brusc, am fost prost. Asta e un fel de conceptie de neclintit de pana acum in viata-mi, cine stie ce alte pareri imutabile se vor narui before my eyes.

Joc pe Facebook "Who has the biggest brain" si sunt cam prost.


 

Nu sunt cel mai tare om in viata. Sunt doar generic "inteligent", dupa cum probabil se citeste pe fata mea si atat. Ma duce capul sa emit judecati valide (uneori), sa discern intre bine si rau si sa aleg "binele", sa port o conversatie normala. In schimb, nu sunt super invatat, nu am citit enorm la viata mea, nu mi-am imbogatit orizontul cultural cu teatre, opere, balete, etc. Probabil dupa multe standarde nu sunt "prost".
Insa nu am stat prea mult sa filosofez asupra acestei insusiri atat de comuna speciei. Sa fiu sincer, nici nu stiu cum s-ar defini prostia. Intotdeauna am actionat din impuls cand am avut de-a face cu ce am crezut eu ca ar fi prostie. Recunosc, mi-e sila de ea, e ca o materie slinoasa de care vrei sa te feresti cu tot dinadinsul, iti provoaca repulsie, numai ca uneori nu esti atent si te loveste fara sa iti dai seama. Adica te prostesti si tu.
Ma bazez pe instinct. Nu stau sa teoretizez daca o persoana e cu adevarat proasta sau nu. Baremul este destul de strict. Iata un exemplu: "desi agitatia din preajma sesiunii este atat de mare, zilele trec, stresul fiecarui examen trece si se sfarseste seara cu o usurare caci a doua zi v-a veni altceva de facut". Nu stiu de voi, dar mie mi se taie instant de la asa ceva.
...to be continued

 

Lucrul care ma face sa rezist (deocamdata) temperaturilor idioate este vestimentatia preferata de domnisoare in perioada pre-caniculara ce se desfasoara in Bucurestiul multiubit zilele acestea. Ele se ghideaza dupa zicala: "Sa arat niste ţâţe si buricu si neaparat mainile dezgolite, poate si un pic de fund, fara sutien musai sa se vada sfârcurile cum ies in fata printr-o bluzitza vaporoasa si preferabil mulata, picioarele... si ce daca nu le am lungi? tot cu limba de-un cot or sa fie toti masculii, ca e misto cand ma strang hainele de dau sa pocneasca, se cheama ca sunt voluptoasa" (e de inteles de ce nu a fost culeasa si zicala asta din popor). Inclusiv Roxana isi doreste de-alea mai mari si mai lungi si mai atarnande.
Si probabil statistica zice ca vara se face cel mai mult sex, dar ma intreb oare prezervativele se topesc de la caldura? Si daca tot suntem la lucruri profunde, care este implicarea afectivo-spirituala a celor care se angajeaza intr-o relatie de sinceritate si bun simt, "un respect reciproc, o pasiune nebuna nebuna nebuna cu scantei, libelule in stomac", etc (scuze, dar nu m-am putut abtine) ? Adica, te cuplezi la mare si apoi te intorci singur acasa?Agati una in Herastrau si te plimbi cu alta in Cismigiu? Ajuti o domnisoara la nevoie sa isi care mobila si accesoriile (oo, accesoriile) din Ikea si apoi o pui cu alta pe-un birou de Mobexpert? Teh shame!
Partea misto e ca apar fructele, in speta capsuni (la ceea ce asist eu zilnic, ceea ce va doresc si dumneavoastra), cirese, pepeneeee, pe langa fructele mai sus mentionate, afrodiziace. Si bere.
Mai sunt 3 saptamani pana la campionatul european! Profitati, fetelor!

 



www.flickr.com



 

Acum ceva timp a avut loc toata viata mea. Nu stiu cand, nu ma intereseaza. Axa temporala e nesemnificativa, nu tin neaparat sa fixez fiecare gand, vorba ori fapta in timp. In spatiu mi-e usor, in definitiv amintirile au un cadru spatial, face parte din ea, e palpabil, vizibil, nu precum timpul. Negura asta a mintii imi convine, nu ma impovareaza inutil si lasa loc pentru detalii pretioase, cel putin pentru mine.
Creierul meu funtioneaza exact cum ar trebui. Izoleaza in fundal amintirile neplacute, pastrandu-le ca invatura de minte atunci cand va trebui - ca un "snap" menit sa-mi aduca aminte sa nu repet greselile.
Nu sunt complet ratacite amintirile. Tot ce pot sa fac pentru ele e sa zic "acum ... ani", "acum ... luni", etc. Eu zic ca ar trebui sa fiu multumit cu asta. Stiu ce s-a intamplat, stiu cum, ce mi-a ramas, iata ca stiu si cam pe cand.
Acum foarte multi ani, pentru foarte mult timp, eram mici si fara griji si ne jucam in fata blocului, Borcan, Balta, Negru, Copacescu, give or take a couple of ppl. Acum vreo 10 ani descopeream fotbalul si devoram Campionatul Mondial din Franta, colectionam surprize si imi pacaleam colegii in interes propriu ca sa-mi iasa mie bani de surprize sa completez albumul mai repede. Acum cativa ani, in liceu, tineam la cineva care inca nu a aflat ca eu nu am dormit un weekend din cauza ca i-am facut la un moment dat rau. Acum aproape 4 ani, eram plin de entuziasm pentru prima data in Bucuresti.
Acum doi sau trei ani, dadeam chefuri in camin si ne simteam bine, asa tocilari si neindemanatici cum eram multi dintre noi, eram cu totii prieteni si ... inca eram copii. Acum cateva luni, dansam salsa si ma faceam de ras, dar macar eram mai bun ca ea! Acum cateva saptamani, ne imbatam de la bere si tequilla si scriam amuzati tot felul de tampenii.
N-am amintiri de acum. Dar am speranta ca voi avea de zece ori mai multe si mai frumoase.

 

Am nevoie de ajutor.

 

Arhivă blog

Label Cloud