School  
 Cursul de 3D Modeling a început de 3 săptămâni dar până acum nu am fost, pentru că e luni şi miercuri de la 9. Păcat, pare interesant! În 3 ocazii mi-am dat seama la ora 3 dimineaţa că a doua zi aveam curs, am stat până la 5 şi m-am aşezat în pat cu grijă, de parcă mi-ar fi ajutat şansele să mă scol mai devreme. În schimb am făcut un assignment cu succes, pe următorul văd că-l face Vlad, eu nu mai am nici un chef. Săptămâna asta vreau să mă interesez ce fac ca proiect de experimentare şi când, fie în perioada a patra fie la începutul anului viitor. Mai am de plătit jumătate din taxa de anul asta şi apoi până în septembrie sunt ok.
 
 Reţete
 Mi-am reorganizat reţetele salvate de-a lungul timpului în Desert/Pui/Cartofi şi pleava, cred că e destul de clar ce-mi place să mănânc. Mi-am cumpărat tot felul de ustensile de cuptor şi mănânc chestii pre-gătite, doar le încălzesc la cuptor. Nu ştiu dacă tiramisu sau negresă.
 
 Movies
 Am terminat de văzut tot de Oscar. Orice-ai zice despre premii, nu celebrează filme urâte, tocmai de-asta anul asta mi-au plăcut îndeosebi 127 Hours, The Fighter, Social Network, Winter's Bone. E bine, mă duc în Amsterdam să văd filme, că tot e gratis, m-am gândit poate să mă duc şi în Delft, dar what's the point.
 
 PC's
 Cred că v-am mai zis că am împrumutat la un moment dat 3 cărţi de Java de la bibliotecă şi chiar în perioada aia am început un curs la care a trebuit să programez în C++, deci nu am citit nimic din ele. Acum am pus mâna pe cartea lui Andrei pe care m-a rugat să o comand şi m-a apucat iar dorul de Java. A, şi caut o carte pentru taică-meu, un fel de Computers for Dummies, preferabil în română, că să nu trebuiască să-i cumpăr şi mp3 player şi lecţii de engleză.
 
 Mp3 players
 Povestea e exasperantă deja, vreau să-mi cumpăr player şi mi-e frică să nu iau o decizie greşită (deşi majoritatea alegerilor materiale pe care le-am făcut au fost urmate de o perioadă de iubire cu de-a silă, m-am obişnuit cu de toate). Am plecat de la un player simplu de muzică, pentru când alerg, şi am ajuns la mp4 player cu touchscreen, memorie de 16-32, ipod cu wifi şi prostii, până la smartphone.  Tot nu ştiu ce să cumpăr.
 
 Music
 Nu s-a schimbat nimic, mă duc pe 5 la concert (slavă Domnului) şi în curând o să mă hotărăsc şi pentru Black Keys. De fapt, ce mă tem eu aşa, oricum sunt singur în tot restul timpului, aş putea să fiu foarte frumos singur pentru câteva ore în plus la un concert. Cu ocazia asta exersez şi agăţatul în club, ceea ce n-am făcut niciodată.
 
 
 To do
 Nu mi s-a mai pus o piedică de foarte mult timp, începe să devină suspect. Am chestii uzuale pe listă, programare medic, ridicat paşaport, previziuni Oscar, cumpărat bilete, atins borna de 10 kilometri de alergat, ceva cărţi şi lucruri de făcut prin casă. 

 Îmi pare destul de rău că nu apuc să merg la petrecerea roblogfest, dacă ştiam că e aşa aproape de venirea mea îmi făceam planurile altfel, dar aşa, da-o dracu mă. N-o să apucăm să ne vedem, voi bloggeri, şi e limpede după ultima experienţă că ne e mai potrivită interacţiunea din spatele monitoarelor, o bere ar fi prea ciudată, sunteţi toţi cuplaţi, muncitori, oameni serioşi cu probleme, nu ca mine. Poate după ce mă-mbogăţesc.
Sper că Irina mă iartă că am fost Gică contra twister și am sucit problema până n-a mai ieșit nimic, dar mă voi revanșa cu planuri mărețe, aș putea să ți le zic, dar ar trebui să te omor!
 
 A propos, acest text este în competiţia pentru cel mai bun post pe blog la categoria Personal, votaţi-mă! No officer, I haven't been drinking.