Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around
 

Vorc. Adicatalea ma enerveaza, ma satisface, ma bucura, ma seaca.
Scoala. Aaa, aia unde fac pe seful si ma zbat pentru 180 de persoane? Dadadaada.
Love. L'amour makes the world go round si pa mine ma face miserable.
Camin. Oooda, chiar am pe rol o istorisire inspirata de ultimii 3 ani de camin. As vrea sa am memoria mai buna, cu ocazia asta as putea scrie o carte. I kid you not!
Viitor. Eh.. ce sa mai zic si eu aici? Asta intra la categoria aberatii.

cat de previziiiiibiiiilll

 
 

Se facea ca placeam o fata, pe nume Iulia, superba, cel putin pentru mine era perfecta. Si eram in al noualea cer, pentru ca si ea ma placea pe mine. Imi zambea si eu puteam sa mor chiar acolo, nu imi mai trebuia nimic. Glumeam si ma intelegea, glumea si ma invioram. Nu eram tocmai la fel, insa eram perfecti unul pentru altul. Am si sarutat-o. Dupa doua zile ma gandeam la o relatie pe termen lung si nici macar nu eram impreuna, dar ma subjugase intr-un asemenea fel, incat nu ma puteam gandi la altceva si nu concepeam, dupa doua zile, sa n-o vad si urmatoarele zile, in fiecare zi, pentru tot restul vietii mele.
A doua zi, pe seara, la o masa festiva, intr-un local mare. Eu ii dadeam tarcoale, faceam pe amuzantul ca intotdeauna, incercand sa ii mai fur un zambet... si inca unul, si inca unul. Radiam de fericire, si m-am dus pana la geam. Desi mai erau doua randuri de mese pana unde statea ea, auzeam tot ce se spune la masa unde mai stateau, pe langa Iulia, si cativa prieteni.
Ea zice: "Sper ca Mihai stie ca sunt cu cineva".
Cred ca de fapt n-o sarutasem.
Mi s-a pus un nod in gat, pentru ca imediat a venit si el (pe care il cunosteam si care avea un nume pe care nu il pot spune), a sarutat-o, s-a uitat la mine serios, desi eram departe, si ea s-a uitat, mi-a zambit, dar deja era rece. Eu mi-am inghetat un zambet pe fata si n-am putut sa ii privesc mai mult de 3 secunde, dupa care mi-am intors capul si am ramas cu aceeasi expresie tampa cu privirea undeva in gol, paralela cu geamul, intr-o pozitie caraghioasa, si ultimul lucru pe care mi-l aduc aminte erau prietenii mei, ceilalti, razand de mine, apoi alarma.

*numele e intamplator

 

...in care iti vine sa o iei pe jos pana la munca, fara sa-ti pese cand ajungi si de ce-o sa zica seful.
...in care te abtii cu greu sa nu le zici vreo doua laborantilor terorizati de bombe si terorizanti.
...in care iti vine sa te dai cu capul de pereti cand ti se cer scuze dupa n zile.
...in care ai nevoie de energie ca de aer, si nu stii de unde s-o iei. Steroizi? ceva?
...in care te visezi mare, puternic, ocupat si doritor de mai mult.
...in care inveti un pas fata, doi lateral, unu spate, o invartire, si deja te visezi ca aia din videoclipul Eric Prydz - Proper Education.
...in care vrei sa faci o surpriza placuta si totul se darama, iti faci planuri si le vezi naruindu-se si tu parca esti legat cu mainile la spate, nu poti face nimic.
...in care te stradui sa dai totul din tine, in care simti ca te afli la marginea unei prapastii, on the safe side, dar tu te simti mult mai aproape de hau si ti-e frica ca ai sa cazi.
...in care te surprinzi singur. In sfarsit mi-am depasit limitele... si parca nu mai vad altele in orizont.

 

In toate sensurile, si buna si rea.

1.Fetele frumoase. Asta e singurul punct la care nu m-am gandit, pur si simplu a venit!
vezi pasatoarea lepşei.

2.Se organizeaza o licitatie pentru constructia unei cladiri in centru Bucurestiului. La licitatie, se prezinta un american, un neamt, si un roman.
Americanu face prima propunere:
- Eu va fac lucrarea pe suma de 3.000.000 $.
Neamtu:
- Eu va fac lucrarea pe 2.000.000 $.
Acu, vine si randul romanului, care zice:
- Eu va fac lucrarea pe 4.000.000 $.
La care, conducatorul de proiect, enervat la maxim izbucneste:
- Ma! cum dracu ceri tu ma 4.000.000 $? Nu esti sanatos la cap?
- Pai ma frate - zice romanu' tragandu-l pe director mai aproape, uite cum facem... 1 milion il iau eu, 1 milion il iei tu, si 2 dam la neamtu' asta...
I think this sais it all.

3.Romanul isi plange de mila incontinuu.Politicienii ne mananca. Taxele sunt prea mari. Fuge statul cu banii de pensii. Romania e urata, murdara si prost crescuta. Ce facem noi? Scuipam guma pe jos, aruncam hartii in parc, trecem pe rosu si dam spaga, pentru ca asa se face.

4.Nu te plictisesti niciodata in Romania. Slava Domnului. Vama, Sibiu, Timisoara, Dunare, Delta, manastirile din Moldova, prea multi munti, dealuri superbe, de toate.

5.Prea multe feluri de mancare, dintre care n-am sa nominalizez nici una, pentru ca nici una nu m-a vrajit definitiv: eu mananc sa traiesc, ba! (aviz mancailor) Pacat ca nu le exploatam mai mult, adica export si turism, sa tot vina turistii.

6.Tiganii. Nu stiu daca sa ii trec la bine sau la rau. Cand zic "tiganii" ma refer inclusiv la rasism, inclusiv la lautari, cantaretii din metrou (am vazut eu unul foarte bun), cei care se straduie sa reuseasca dar si cei care fura sau aia cu palate cu surle si trambite, cei care pleaca in Italia sau iti pescuiesc aici din buzunare.

7.Eu. in lipsa de idei.

Daca leapsa asta place cuiva din cei care scriu pe Supadecaramele, pls be my guest.

 

I had the funniest break up the other day*. After a busy day, she asked me (online): What am I to you? Except for the fact that I can't be called a fuck buddy, but still.. is that why you advanced this relationship?
Despite the fact that I was terrified of the question, I somehow managed to keep my composure and not give in to the urging need to escape the conversation and just be done with it. I knew I had to deal with it right then, there wasn't going to be a next time.
I could say I overkept my cool, being quite ironic, in fact. Suits me well. In fact, I was trying to buy time, maybe, just maybe she would return to her senses (to this day I still don't know why she asked me that, but it doesn't really matter, does it? People can imagine whole scenarios from scratch, without any real-life basis, which are more credible than anything).
She was a one track minded** girl. So she insisted again and again. Finally, I gave in and told her very light-hearted: I'm sorry to disappoint you, no.
How do you think this discussion ended? I bet you wouldn't guess in a million years that this was the ending. No further human contact was ever initiated from that point.
I realize it sounds really crazy and the people that pretend to know me would say: that's just stubborn Mihai. Is it? I never in my life saw anything clearer than this ending. Anybody is free to judge, it's actually a fun discussion topic when you're neutral in it, i'm sure.
This was a very difficult thing to write, not because it hurts or something, but because it's debatable whether it's allowed to tell such things to everyone. If it's not... well, you'll excuse a young fool.


*i don't exactly know if the other day refers to a couple of days past, but it's more than that, it's been some time now.
**i know there's a blog about a one track minded girl and that one track is sex. if the expression one track minded refers to sex, then i used it incorrectly.

 

Am idei. Am o gramada de ganduri de pus in aplicare, planuri, chestii, vrajeli. Scenarii de transpus pe film, care film e viata. Am probleme care se cer rezolvate, care necesita gandire intensiva pentru o abordare optima. Sunt atatia oameni de vazut, de pupat, de...
Sunt diete, exercitii, sedinte de studiu, chestii administrative, probleme de sanatate, toate astea ma bat la cap in fiecare zi si au nevoie de cate o bucatica dintr-una din emisfere. Da' sa fiu al dracului daca ma doare undeva! Nici macar in cot!
Ia mai suporta-ma si tu, ca eu prea te suport pe tine de fiecare data. Lasa-ma sa imi plang de mila, sau, mai bine, nu ma lasa, asculta-ma si scoate-ma din starea asta!

 

Arhivă blog

Label Cloud