Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Deci fiti atenti. Cea mai penibila situatie ever. Tipul la care am spalat de 2 ori haine, azi fiind a doua oara, m-a luat de la usa cu: "Acum e ocupata masina, lasa-le ca le bag eu. Daca nu iti convine, du-te in alta parte." Okkkk.... ciudat. Am aflat ca ii facusem o impresie deosebita de prima data, cand, citez: "Toata lumea e multumita, numai tu nu". Ca de de am intrat in baie sa imi iau rufele ... probabil credea ca am sa la iau repede si am sa fug fara sa platesc.
De cand devii zeu daca ai masina de spalat? Oamenii iti dau bani si tu le zici lor "daca nu iti convine, du-te in alta parte". Tu doar le iei banii, ca nu e masina aia atasata chirurgical de tine. Pur si simplu se intampla sa fii un pusti rasfatat care primeste o masina de spalat de la parinti. Si ti-o iei in cap.
M-am mai gandit la chestia asta si revine de actualitate: ar fi cea mai tare idee ever sa faci o spalatorie in Regie, exact ca in filmele americane. Totul e facubil, mai putin partea cu obtinerea aprobarii... Si i-as scoate din afaceri pe toti terminatii!

 

Da, si mie imi pare ca e unu septembrie, data care imi va sugera intotdeauna scoala. Nici macar liceu. Scoala aia de copii. Pana una alta, pe mine nu ma afecteaza restantele, desi trebuie sa invat. O sa invat eu... am alte chestii pe cap. They just may be the most important two weeks of my life.
Joi am sedinta. Sedinta personala! nu ca aia la care am participat ca simplu spectator. Adica eu si colegii mei o sa fim centrul atentiei. Exact asa cum imi place. Cred ca as fi bun de consultant in firma asta. Evident, dupa ani de cizelare a personalitatii. Astia sunt cei care tre sa stie sa si interpreteze cerintele clientului.
Dar sa trec de wek-endul asta... si apoi vedem!
© http://gelu11.ro

 

Mi se pare ca sunt cam inutil. Munca nu mi-e recunoscuta, cum ar putea fi, de vreme ce sefu ne baga in seama o data pe luna... in afara muncii nu mai am timp de absolut nimiccc, prietenii ma ignora, cel putin cei care sunt pe vara in bucuresti... ma bazez pe o singura persoana sa ma suporte, vai de ea. Nu invat, nu fac curat, nu produc nimic concret, programez haotic, aman lucrurile la nesfarsit, nu am rabdare, mananc prost sau scump la munca, mananc bun, dar trist acasa.
Nu am mai iesit la o bere de cand lumea, chiar mai stresez oamenii sa iasa si ma refuza, nu am mai fost acasa de la inceputul verii si chiar mi-e dor. Nu reusesc sa depasesc un prag de sociabilitate cu colegii. Nu am mai vorbit cu nimeni.
Sunt irascibil si plictisit.

 

A job is a life ruiner. It kills your dreams, instead of helping you fulfill them. How can you achieve your goals if you don't have the time or the resources needed? Money is good, earning your money gives you satisfaction, but the process of work (let's call it labour, sounds a bit more appropriate) makes you forget to enjoy life or the stuff that comes with money.
If I would have gone to work in the US I would have been miserable for 3 months but happy for a lot more after. And I would have enjoyed the hard earned money, as well. But instead, I ended up doing 9 hours per day, and one of the few happy moments i get to enjoy are football matches, important ones, just like tonight, but unfortunately Dinamo-Lazio 1-3 right now. It was too good to be true.

Azi am fost prea misogin. Insa nu m-a auzit nimeni. Cred ca am zis fetei din fata mea de vreo 10 ori azi "faaa, esti urata cu spume", de fiecare data alta fata, la metrou, si de fiecare data doar in mintea mea. Insa au fost si multe bune cu draci.

 

Arhivă blog

Label Cloud