Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Descopar in momentele de fatza ca sunt foarte rabdator. Na o palma celor care credeau opusul (care or fi ei). Deci sunt pe margine - a se citi on za edge. Dupa ce azi am primit un numar de mailuri comparabil cu suta, dupa ce m-au intrebat multi multe, incercand sa invatz si nu prea reusind, ce ma mai tine in priza? faptul ca m-am trezit iar la 15? poate. cola? deja nu prea mai merge. Cred ca iar muzica.
Intre timp, am fost etichetat. De Roxana. Si imi fac datoria sa scriu. Deh, altii au fost "it" in urma cu aproape un an. Pe mine nu m-a taguit nimeni niciodata, si intotdeauna m-am gandit ca nu sunt un prieten suficient de bun pentru respectivii, dar probabil e o prostie. O copilarie de-a mea.
A ajuns ca telefonul fara fir la mine, de la ciudatenii, la mine au ajuns vicii.
Am sa le scriu combinat:
1. Internetul. Fac surfing in prostie pe tot felul de site-uri, bloguri, pagini de ziare sportive si ne, imdb, last.fm, si multe altele. Am multe bookmarkuri. De messenger nu mai zic.
2. Sunt dependent de fete. Dar asta nu inseamna numai fizic. Chiar si pe messenger. A nu se citi obsedat sexual (sau cine stie). Imi place felul lor de gandire si de exprimare, as prefera un grup de fete unuia de baieti oricand (in afara momentelor in care ma simt porc sau joc fotbal)
3. Nu cred in anumite conventii sociale, dupa parerea mea aiurea. Asta include salutul persoanelor pe care le stii din vedere doar pentru ca le stii si ei te stiu, salutul de fiecare data cand intri in casa, sa dai noroc cu toti colegii cand te intalnesti cu ei la scoala, sa trebuiasca sa vorbesti cu cineva atunci cand nu e nevoie, doar pentru a nu fi liniste.
4.Sunt dependent de muzica. Fara, sunt cel mai terminat om pe care il vei vedea vreodata. Iubesc oamenii cu vederi muzicale largi. Nu cunosc pe nimeni ca mine in privinta asta, decat poate o singura persoana se apropie.
5. Dependent de suc. Dar asta numai la camin.
6.Sunt disperat dupa poze cu persoane. Asa incep eu sa cunosc oamenii. Is in limba si dupa poze cu prieteni, poze cu mine, poze de orice gen.
7. As putea trai linistit fara telefon, pe care nu prea il folosesc (exista si perioade in care il inrosesc) - asta e un fel de opus al dependentei.
8. Sunt dependent de maica-mea :) financiar vorbind.
9. Sunt dependent de fotbal. Sper sa nu dispara nevoia.
10. Cred in misoginism, in egalitatea intre sexe, in romantism, in casual sex, in exhibitionism, in libertatea de exprimare sexuala, in pudoare, in puterea femeilor asupra barbatilor si in nevoia femeilor de a avea barbati (desi suntem urati ca draq pe langa voi :P). Da.

Si mananc mai multe dulciuri decat fetele! degeaba se lauda ele. Asta daca am bani.
Nu mai dau la nimeni, daca vrea cineva sa fie taguit sa imi zica :))

 

In lista mea de filme vazute am ajuns la 538. Dar mai sunt 78 puse mai sus pe serii (Alien 1 2 3 4 etc). La mai multe? nu stiu. Poate daca am cu cine.

 

Spre deosebire de alte dati, acum chiar nu imi fac probleme. Am dezvoltat, pe parcursul sederii la camin, in special in anii 2 si 3, destule obsesii, incepand de la lucruri concrete, adica Cola, shaorma, anumite persoane :D, pana la hi5 si acum bloguri. Nu ma ingrijorez pentru ca e unul din putinele lucruri care nu ma impiedica sa dorm noaptea, ma elibereaza de anumite ganduri ramase incalcite p'aci in cap, am libertate completa de exprimare (aproape)... pur si simplu imi place. Dar parca lipseste ceva. Imi plac mult blogurile care sunt usor comerciale, cum ar fi Papa Bun, dar pentru mine nu vreau asa ceva. Abia astept ca lumea sa inceapa sa scrie bloguri si sa fim o mare comunitate de bloggeri, pentru ca, vrem sau nu, suntem la inceputul unei perioade de dominatie a internetului, la care sincer nu intrevad sfarsit. Nu, nu stam toata ziua in fund in fatza calculatorului, petrecem o parte asa, restul.. socializare the old fashioned way. Deocamdata, comunitatea bloggerilor se imparte intre blogspot si 360, vad eu... si cei constanti sunt cei care muncesc. Asta chiar imi da curaj sa ma angajez :D. Adica, eu chiar credeam ca tre sa muncesti in alea 8 ore ... se pare ca nu: o freci pe bani jumate din timp.
Cum mie nu mi se intampla lucruri interesante, decat rar (in schimb am parte de oameni interesanti), am sa continui sa-mi umplu blogul cu intrebari existentiale si io mai stiu ce. Si inca mai caut localuri nocturne - impropriu spus, de fapt acum nu caut nimic, ca tre sa invatz, cum ar veni.. dar vreau sa stiu.

Nu pot sa ascult Armin van Buuren, mah.. vreau ceva mai de substanta. Inspiratiile mele de pe last.fm au secat :D.

 


Octavian Mihai, 21 de ani, 1.89 m, in jur de 85 kilograme, construit binisor (under construction), brunet, ochi caprui, sprancenat, fruntea lata :>; flegmatic, inteligent (uneori), cu idei puternice, incapatanare pozitiva, cu vederi foarte largi, descurcaretz, spirit organizatoric, de incredere, romantic uneori, dar realist, visator dar cu picioarele pe pamant; practic sporturi, iubesc muntele si marea, excursiile spontane doar cu rucsacul in spinare, imi plac animalele; atentiv, cu simtul umorului, foarte receptiv la sugestii, dispus la experimente si lucruri noi, sincer si falit!
Sunati la numarul meu de Orange pentru relatii de scurta durata sau casatorie in Vegas.

 

am uitat ce zi a saptamanii e
am pierdut o zi jumate de invatat, deci sunt in urma
macar am mancare, deci inca nu disper
am trecut la suc fara acid, poate poate e o diferenta
lumea vrea fitzuici la st, eu nu am de unde sa le dau
partea buna e ca trebuie doar sa trec finalul si iau nota 7
partea proasta e ca acum nu prea stiu de 5 in final
mi-am dereglat complet somnul. asta nu stiu daca e de bine sau de rau
ma intreb: oare am sa am viatza in sesiunea asta?

Firefox - Sex Shooter

 

Arhivă blog

Label Cloud