Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

He he he.. despre ce scrie je.
So, habar nu am care ar fi femeia ideala, dar am sa scriu ce imi place. Si ce nu.
Fizic? Intotdeauna m-am gandit ca fizicul este echivalentul unei prime probe din concurs. Proba eliminatorie. Treci sau nu treci. Asta nu inseamna ca ai castigat concursul, far from it (si ce premiuuuu ).
Sa zicem ca imi plac brunetele, desi blondinele pot fi si ele nice (nu comentez roscatele; parul saten intra la categoria brunet? i like). Ochii pot fi cum vrea natura, numai sa se uite drept si frumos. Zambetul e important.. nimic nu se incadreaza in anumite tipare deci n-are rost sa dau detalii. Mai bine ma opresc aici cu aceste detalii aberante ce denota superficialism excesiv provocat sau accentuat de prea multe deziluzii intrinseci experimentate de-a lungul acestei fatidici existente etc etc (Freud-u din mine... nici nu sunt sigur ca stiu toate cuvintele astea, dar le folosesc, ca doar e blogul meu).
Probabil cel mai important e sa ma inteleaga. Nu sa nu se supere, ar fi plictisitor fara certuri si impacari. Pasionala... veselie molipsitoare? nu neaparat veselie, dar pofta de viatza, in mod cert. Sa fie alintata... sa gaseasca placerea si in a sta cu o bere in mana in fatza meciului . Sa pot vorbi despre orice si sa ii pot spune ce imi trece prin cap, fara a se oripila de mecanismele creierasului meu (deja rezultatul cautarii s-a redus la 0%, dar continui). Sa nu excluda nu stiu ce gen de muzica din start (vorba vine, mie imi place orice, deci sa nu excluda genurile care imi plac mie). Sa fie ambitioasa si sa imi insufle si mie dorinta de reusita. Vreau sa inceapa o fraza in care sa sara de la o idee la alta... sa intrerupa brusc sirul vorbelor aducandu-si aminte de ceva frumos/interesant.. sa fie aiurita, dar aiurita organizat. Sa nu mi se dezvaluie decat treptat. Sa fie libertina, dar fidela. Cand visatoare excesiva, cand cu picioarele pe pamant. Sa danseze lasciv . Sa vorbeasca despre conceptia ei asupra vietii cu asa ardoare si pasiune.. si sa ii zic ceva care sa ii dea ideile peste cap, dar sa nu se lase batuta, sa o tina pe a ei si sa isi apere ideile.. cu alte cuvinte, incapatanata . Sa stie sa clipeasca frumos, atunci cand are nevoie de ceva. Dar sa isi pastreze mandria. Sa aiba incredere in mine no matter what. Sa arate bine in costum de baie (ups, le incurc). Sa ma faca sa le uit pe toate celelalte (si nu ma refer la fizic). Sa ii placa animalele.. sa guste o gluma buna (nu neaparat ale mele, ca se pare ca nu sunt asa bun la asta). Sa poata sa imi combata orice idee intr-o disputa verbala (vorba aia, nu trebuie sa demonstrezi ca ai dreptate, trebuie sa demonstrezi ca celalalt nu are). Asa cum zicea cineva ca prefera barbatzeii mai inteligenti ca ea, asa si eu prefer fete cel putin la fel de inteligente ca si mine. Vreau sa nu ma ignore... nu am nevoie doar de remarci placute, poate sa imi zica si de dulce, doar sa nu ma ignore.. e important. Si mai important: sa ma faca sa ma gandesc la ea mult timp dupa ce ne-am despartit..
Premeditat, am scris tot ce e mai sus imbinand parti ale personalitatilor catorva fete pe care le cunosc. Off-topic: [Tapinarii - Femeia ideala ]
Ca nota de subsol, orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare.

 


Ma repet: daca ciocolata nu e, nimic nu e. Si acum trebuie sa dezvolt.
Prefer crema de ciocolata si chestiile cu ciocolata in dauna oricarei alte arome. Vanilie, scortisoara, etc etc. In 90% din cazuri imi iau gogosi cu ciocolata, restul, 8% gem si 2% branza ;).
Visez frecvent prajituri inalte invelite toate in ciocolata si cu captuseala din crema de cioco. Imi aduc aminte de una aproape de ideal, cand am cumparat de acasa de la Chip si Dale, si maica-mea nu putuse sa o termine pe a ei, pt ca era prea dulce... so am mancat si jumatate din a ei . Si mi-a fost bine dupa aia .
Carrefour de obicei ma blagostoveste cu napolitane cu ciocolata. Nu prea cumpar ciocolata pentru ca dureaza putin... si eu nu vad efectul ala care aseamana ciocolata cu sentimentul de iubire. De fapt, n-am mancat niciodata cantitati mari.. decat ciocolata de casa din aia mare.
Prajiturile de ciocolata merg de minune cu Coca-Cola. Ca bine zic reclamele lor.
Nu prea vad legatura intre ciocolata calda si cea solida... parca nu sunt facute din acelasi lucru. Ma rog..
Deci imaginea perfecta am surprins-o intr-o prezentare a filmului Chocolat... cand invartea Juliette Binoche intr-un rau de ciocolata . A, da, si Charlie and the chocolate factory a fost un adevarat festin. Yaaaaam.
Eram sa uit sa zic ca maica-mea face niste torturi de ciocolata geniale! Daca isi pune mintea.. si intr-o vacanta am sa invatz si eu secretul!
EDIT: deci nu se poate! primul episod de Nip/Tuck pe ziua de azi a inceput cu o felie foarte apetisanta de tort in frigider! De ciocolata, normal! e un semn divin.

 

Acu vreo 2 zile, au batut la usa niste donsoare imbracate in piele rosie, aranjate si pe tocuri: faceau campanie noului Axe Vice. Eh, m-am laudat si eu cu cele doua spray-uri si am conversat scurt cu ele, domnisoara (ca numai una se ocupa de o camera, desi erau in haita) a stat politicos la usa si ne-a dat cate un spray micutz de Vice ("ia mintea fetelor cuminti"). Am ajuns la 2 mari si 3 mici, toate Axe.
Azi, faza tare: bat la usa alte gagici. Imbracate cam la fel, dar astea promovau o revista de barbati. Crek Maxim, nu sunt sigur, ca parca aveau cornitze - nu stiu sigur pt ca au fost foarte vijelioase. Nu ne-am dezmeticit bine, ca ne-am trezit cu 3 bunaciuni in mijlocul camerei, incaltzate. L-au luat pe sus pe Dorin care era in picioare si l-au hartzuit cu un abonament ; nu l-au lasat pana nu a completat foaia, si cum nu parea sa dea inapoi, desi era clar ca nu vrea sa faca abonament la revista asta, aia ii scotea vorbele din gura. A fost penal!
"-Draga, da-mi pixul. (il scapa pe jos). -Ups, scuze. -Vai, ai facut-o intentionat ca sa ma aplec!" (in mintea mea ma prapadeam de ras ). Deci asa se cheama ca isi folosesc fomeile sex-apilul ca sa obtina ce vor.. crek aveau bonus daca intocmeau abonamente. Cand sa iasa, ma vede si pa mine: "Pa pa". (eu aproape pe jos, ma abtineam cu greu). Probabil n-am fatza de fraier . Sau poate nu m-a luat la rost pentru ca aveam barba si mustatza.

 

Atentie: acest blog nu contine fragmente de versuri din Vama Veche - nu mi s-a parut niciodata o formatie extraordinara, decat ca a avut incredibilul noroc de a sensibiliza o intreaga generatie contemporana pro-Vama Veche (orasul) cu melodia aia.. nici nu stiu cum ii zice.
Nu, incerc sa exprim dorinta-mi nebuna de a fi pe plaja, seara, cu boxe bubuind in fatza mea, lumea cuprinsa de frenzy, picioare goale, femei in sutien, barbati la bustul gol, lumea se arunca in mare in curu gol , bere ieftina, toata lumea injectata de vibe: Liberty Parade. Si vreau sa fiu singur. M-am trezit dansand singur, ca nebunul, fara sa mai stiu de nimeni si nimic, intr-o mare de oameni la fel de electrizati - cred ca a fost prima data cand am experimentat asa ceva, dar vor mai fi, pentru ca am sa imi acord aceasta noapte in fiecare an, ca un cadou pentru mine. Ar fi trebuit sa fie la fel de tare si la Fatboy Slim, dar nu a fost.

O piesa foarte tare: Placebo - Miss Moneypenny - am gasit un album Unreleased tracks

 

Arhivă blog

Label Cloud