Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Intr-o statie, in timp ce ma uitam dezgustat la fumatori, am mai bloguit ceva:
Viciul fumatorilor iese din ce in ce mai violent in evidenta. Unii au renuntat la a frecventa locurile favorite doar pentru ca nu se mai fumeaza acolo. In trenuri, la fiecare oprire, cat de mica, toti drogatii se bulucesc spre capetele vagoanelor, sunt in stare sa traga doar un fum si sa arunce tigara.. mai mai ca le tremura mainile in timp ce isi injecteaza chestia aia in plamani.. patetic, as putea spune. Unde mai e frumusetea aia de care vorbeati, in a sta la o tigara relaxati? Saracul Cretz are probleme mari de sanatate, la agravarea carora au contribuit si tigarile, si sper sa nu le regrete.
In Marea Britanie se vrea o lege sau un decret, ceva, care sa declare alcoolul si tigarile ca fiind droguri periculoase. Eu cred ca tigarile sunt mult mai rele pentru ca, creeaza dependenta si sunt nocive si pentru cei din jur. Poate la britanici si alcoolul creeaza dependenta, vorba aia, nu e limita de varsta pentru a bea. Sa dea Domnu sa se interzica fumatul peste tot, acolo voi fi si eu! (everywhere that is)

 

Ceva mai tarziu, cand ma plictiseam si nu puteam dormi (tot in tren):
Turbez aici in tren si abaia ma controlez sa nu izbucnesc. Vagoane ca astea nu am mai vazut. o singura incinta, ca in sageata, scaunele sunt moderne, poate prea moderne, spatiul pentru bagaje e optimizat - a se citi minimizat (ah, inginerii astia!) si pentru picioare nu e loooooc. Si asta ma enerveaza cumplit, si as iesi cu drag pe culoar daca ar fi asa ceva. Doamne, as sta si in fumul de tigara, numai sa imi pot desfasura membrele in liniste. pe vecinii mei nu ii prezint, ca oricum nu sunt interesanti si oricum nu sunt diana sa ma plang de orice :)

 

Daca nu stiti ce e aia mobile blogging, sa stiti ca se poate; in cazul meu, cum sunt mai nevoias, asa, am bloguit pe telefon :) in tren :|
So (in ordine):
Ma exaspereaza cersetorii. Nicaieri nu sunt asa multi ca in Gara de Nord. M-am urcat in tren la 13.15 si in decurs de 5 minute au venit unu cu picioarele paralizate, dar mergea cu baston, apoi o baba oarecare, apoi un puhoi de copii care au intonat ceva asemanator cu un colind. Inainte sa ma urc, m-a hartuit o baba (crek era alta, ca nu stau sa ma uit la ele) care mi-a tinut un mic discurs din care (evident ca) nu am inteles nimic. Alte categorii de cersetori: una deosebit de speciala si departe de inima mea, si anume cei aciuati in camin, care au culminat cu o zgripturoaica care tuna singura pe holul meu, vorbind cu bunul ei prieten imaginar. Imi venea sa o dau naibii afara. Uite ca ajung la alte frustrari, ca doar astea ies cel mai usor la iveala.. mi-am adus aminte de bunica din partea tatalui, care ani de zile ne-a terorizat copilaria cu crize de nebunie. cred ca si din cauza ei sunt foarte acid uneori, am avut antrenament bun. voiam sa ajung la altceva: tot timpul se lua de mama, asa ca am pus-o sa jure pe mama ca nu va face la fel la batranete cu eventuala nora si, daca va face, imi rezerv dreptul sa o bag intr-un camin. a fost de acord.

 

Daca nu stiati, aflati acum: e bine sa itzi tai unghiile scurt si sa tai si coltzurile, pentru ca femeile se se uita atent la mainile barbatului si isi inchipuie cum acele degete exploreaza vaginul ei, asa ca daca ai vreun coltz netaiat, ei i se va taia cheful instant. Asta e mai mult sau mai putin exact continut intr-un articol despre cum sa cuceresti femeile (or smth like that), intr-un Playboy de prin 2001, parca. Si de fiecare data cand am unghii mari trebuie sa ma lupt mai intai cu gandul asta, sa nu ajung sa imi tai unghiile scurt pentru a face explorari vaginale cu deshtu, ci pentru ca asa m-a invatat mama si societatea.

 

Arhivă blog

Label Cloud