Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Serialele, adica.
Sa va povestesc de serialele mele. Sunt altfel decat ale voastre. Sunt mai misto.
Nici un House, Lost, Heroes and all that superstar crap. Serialele mele sunt Nip/Tuck, Entourage, Californication si Dexter. La categoria other poate fi pus Two and a half men, asta e ca si cum te-ai uita la Bundy, nu se pune.

Nip Tuck ar putea fi descris ca un soap opera ultra-modern al televiziunii americane. Totul e invelit intr-un glam orbitor (pleonasm?) cum numai la Hollywood gasesti. Culmea, primele 4 sezoane au avut loc in Miami, dar cu atat mai bine, a fost loc si de latin chicas, drug dealers, cojones si travestiti. N-am sa va povestesc actiunea, cu scuzele de rigoare cui trebuie, va zic doar ca e cu operatii estetice explicite si cu sex. Mult sex, facut de el. Uneori si de el.
Ah, si serialul asta abordeaza cam toate subiectele tabu posibile, ceea ce mi-a placut la nebunie.

Entourage e povestea a patru tipi, ghici unde, tot la Hollywood. Unul din ei, Vincent, cel mai aratos de altfel, e vedeta (young star in Hollywood). Ceilalti sunt prietenii din copilarie din NY, plus fratele lui mai mare, actor de mana a doua. O privire foarte savuroasa in interiorul industriei cu toate mişmaşurile, producători, regizori, agenti jidani, plus foarte multe vedete as themselves. Plus ca e miştocar rău serialul.

Californication nu cred ca mai are nevoie de prezentari. David Duchovny, maniac de sex, scriitor pe care sotia l-a parasit, incearca sa o recucereasca. A inceput sezonul 2 si cu asta ma delectez momentan. Din nou, acelasi umor fin si ironia cu care cel putin eu m-am obisnuit din Evolution (ii sta bine, sa recunoastem). One man show.

Dexter este chiar mai mult de atat, un super-one-man-show. Despre el chiar nu va voi povesti mai nimic decat ca am fost captivat de la primul episod... daca imi amintesc bine mi-am zis "omfg ce tare e!". Si aici a inceput sezonul 3 de ceva timp.

Sper sa nu ajung ca altii sa nu dorm noptile in asteptarea episoadelor noi din nush ce serial pe torrente, but then again, I r not really caring right now.

 

Voiculescu, Iliescu, Nastase, Orban, Geoana, G. Becali, Vadim, Dumitru Dragomir, Mircea Sandu, Prunea, Borcea, Badea, Turcu, Mititelu, Ionut Popa, Mihai Stoica, Porumboiu, Mihaela Radulescu, Zavoranu, Andreea Marin, Laura Andresan, Simona Sensual, Bahmuteanu, Libertatea, Can Can, Ring, jurnalisti idioti de la fiecare ziar in parte, functionari publici usor de cumparat, lucratori in administratie incompetenti, bloggeri ca (Zoso), Visurat, Blogatu, Vladinho, Olix, Mircea Badea, ... par cam putini.

 

What happened to me?
Where am I?
What's the time? Oh, it's kinda late, what am I doing up at this hour?
Why is this desk such a mess?
Why does it smell so badly in here? Why doesn't someone open the window?

Wait... why is my head spinning? Omfg, there are tons of pills everywhere, was I going to kill myself? What the hell was I thinking?
How did I end up like this? I can't remember a thing, can anyone tell me?
I'm incapable of breathing through my nose, or going to sleep, for that matter; what disturbed me so much that I can't sleep?
Does anyone know what I'm supposed to be doing? Why am I snapping my fingers?
I have a vague sense that I've lost all will to live, these kinds of things transcend memory capabilities, I think feelings towards life reside in a different part of the brain, but I can't really say what I was like before; does anyone have any answers? Please, remind me!

 

Ma laud cu tricourile, ce-i drept. Sa recunoastem, sunt faine. Asta e punctul de atractie al vietii mele momentan.
Ma concentrez pe cariera.
Ma axez pe scoala. Au loc alocari masive de resurse catre departamentul fizic, are loc o infuzie masiva de energie pe cale artificiala, man-made, se asimileaza know-how-ul in privinta progresului ca fiinta umana. S-a upgradat la versiunea 22.05.
Urmeaza certificarea NHB (aici va las sa ghiciti) in iarna-primavara. Se estimeaza un increase in revenues in trimestrul al patrulea ce va permite iesirea pe piete externe (ma gandeam Istanbul, dar whatever).
Se vor organiza mai multe teambuildinguri in urmatoarea luna, intercalate de reprize de munca intensa. Partile creierului care nu vor tine pasul vor fi eliminate din organigrama; in continuare postul de Business vs Pleasure Accounts Manager este vacant, de pozitie ocupandu-se altcineva, ceea ce explica proasta alocare de resurse. Speram intr-o mai buna colaborare dupa iesirile de la Sala Polivalenta si Sala Palatului in decursul lunii. De asemenea, speram intr-o crestere a calitatii a ceea ce se debiteaza in urma eliminarii catorva diode (a se citi neuroni) parte din cateva cai neuronale deficitare. Prin betie. Deci caut partener(a) de baut (nu glumesc).

Bai, eu am incercat....

 

Arhivă blog

Label Cloud