Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Backstreet Boys mi s-au parut intotdeauna ceva usurel, ca doar asa au si fost etichetati, un boy-band clasic, cum au mai fost Take That, East 17, si multe altele. Vezi tu insa, de exemplu din Take That a plecat Robbie, care e probabil cel mai apreciat artist international, chit ca are un stil usor comercial, dar ce conteaza de vreme ce canta extraordinar si e showman? Chiar si restul Take That au revenit si suna bine, zic eu.
Dar despre Backstreet Boys voiam sa zic, ca am vazut videoclipul Everybody get up imi pare din ce in ce mai bun de fiecare data cand il vad. Astia sunt precum vinul, plus ca acum am vazut ca Howie e de departe cel mai frumusel, nu inteleg de ce era Nick preferatul fetelor. Era cel mai mic. Si doar se stie ca fetel prefera baieti mai in varsta! Nu? :-)
Stirile de seara m-au facut sa rad. Mentionez doar doua stiri: caldura de azi, nimic nou, doar ca aratau imagini de la stranduri, si alternau imaginile, o gagica misto, o grasa, un topless, o baba ungandu-se cu crema, doua funduri apetisante, unu cat precedentele doua, si tot asa. A doua stire amuzanta era despre o metoda de marire a sanilor, care desigur mi-a captat atentia. Tre sa mergi la un cabinet unde se baga doua bucati sani in niste cupe si apoi ti le maseaza cu vibratii :>. Si castigi nush cati milimetri, ma rog.

De ce sa dai atatia bani pe masaj cu vibratii timp de 5-10 minute cand pot sa ti-i masez eu caaaat vrei tu, pisi?? Si daca nu castigi in volum, macar vor fi foarte apreciati!
=))

 

De cateva saptamani imi duc traiul de pe o zi pe alta. Nu putine au fost zilele in care aveam 0 lei sau cativa lei de toti banii, pastrandu-i pentru paine sau apa, lucrurile esentiale fara de care nu pot functiona. Bine, se subintelege ca degeaba as avea paine daca nu as avea ce manca, dar mai primesc de acasa sau in ultima instanta cartofi prajiti. Apa, in schimb, e esentiala. Minim doi litri pe zi.
Partea proasta nu e aceea ca n-as avea bani nici de-o bere, in privinta asta m-am cam obisnuit. Ma ingrozesc mai degraba in perspectiva cheltuielilor viitoare, trebuind sa platesc cele doua restante la electronici, bata-le vina (pe profi i-a batut vina deja), pe langa asta trebuie ratia zilnica de cofeina in sesiunea ce vine. Nu imi fac iluzii ca as putea pleca acasa inainte de sesiune (ar cam fi cazul) si nici nu imi mai trece prin minte sa imi iau bilet la B'Estival. In fond, ne putem bucura si de lucrurile simple, nu-i asa?

Partea buna e ca nu prea te plictisesti, incercand sa o duci de pe o zi pe alta. O parte foarte buna e aceea ca n-am copii sau nevasta de hranit, plus ca am o mica rezerva de burta, deci as muri mai greu decat un slabanog (eu acu 3 ani). In fine, deocamdata ma pot amuza pe tema asta, inca e ok. Sper totusi sa nu o duc prea mult asa, in cel mai rau caz sa ma angajeze cineva la toamna si sa ma pot intretine, sa imi pot cumpara ce vreau cand vreau, etc. Nu am inteles niciodata expresia: "Banii n-aduc fericirea" si nici nu am crezut vreo secunda ca ar fi adevarata :-).

A, si ma gandeam zilele astea la o prostie; cand iti zice cineva: nu te mai invinovati atat, a trecut, nu te mai gandi la trecut, that kinda shit, in fapt miezul problemei nu e ca te-ai invinovati tu, ci faptul ca cel caruia i-ai gresit inca te mai invinuieste. Deci tu n-ai cum sa uiti, de vreme ce ti se aduce aminte cu orice ocazie posibila. Ma rog, un simplu gand pasager :-) dar eu ma simt bine de tot, nu ma mai "invinovatesc", dorm noptile, de cateva zile nu beau cola, imi iau pastilele si ma simt bine tuns :-).

The Karate Kid e un film foarte frumos si imi place sa il revad.

 


The results of your analysis say:

You tend to pursue many different activities simultaneously. When misfortune does happen, it doesn't actually dishearten you all that much.
You have a peaceful mind, viewing the world with calm and serenity. To you, life is not about struggle and strife but about existence and co-existence.
You are creative, mentally active and industrious.
You have a sunny, cheerful disposition.


Sunny, cheerful disposition?? Cine, eu?

 

Notite:
-in metrou, la metrou, si in general pe scaune lumea evita pe cat posibil sa stea langa altcineva. In schimb, daca nu ai de ales, fetele prefera sa stea langa alte fete sau femei, sau langa oameni mai in varsta. Baietii nu prea au preferinte.
-balerinii sunt sexy. Azi mi-am dat seama, oricum nu stiam cum se numesc incaltarile astea pana de curand.
-esentele tari se pastreaza in sticle mici.
-exista scari normale si scari rulante. daca te bate gandul sa nu faci ca restul si sa iei scarile normale, nu poti, din cauza fluxului de oameni care se imbulzesc la rulante, scarile normale fiind de partea cealalta a sirului neindian.
-pe Stefan cel Mare e un magazin care zice asa: "Piele naturala. Barbati. Femei. Copii". Oare ce-au avut cu bietii copii, nene?
-la magazine de electronice sunt angajati in mare parte necunoscatori. Le zici "senzori cu ultrasunete" si ei nici nu inteleg intrebarea, te pun sa repeti. Unul din ei era paralel, ii trebuia codul ca sa caute pe calculator, altfel nu se poate.
-cred ca ultima moda e sa iti atarni ochelarii de soare (de firma sau nu) de lantul de aur de la gat (sau argint dupa posibilitati) - tu vezi cati de de am pus eu aici???
-three English-speaking businessmen, in suits, were spotted today in the local subway. This has not been confirmed yet.

 

Deci a fost super tare la Liberty 06, si abia astept sa merg la 07. Dar nu asta voiam sa zic.
Dupa ce m-am intors, am gasit pe retea videoclipul piesei oficiale, si cand am vazut ca e cu scene de pe plaja, am innebunit.
Pe cuvant de nu am cautat vreo juma de ora, cu pause play, pause play, poate poate m-oi gasi si pe mine pe-acolo :D. Bine, si dupa ce m-am calmat, i-am mai dat cateva zeci de playuri ca sa revad dansatoarele... profesioniste si nu numai.
Sean Paul nu pare cine stie ce! Dar recitalul e abia la inceput...

 

Deci eu nici nu ma uit, dar a fost genial duetul, daca se poate spune asa, intre Activ si Dj Project. Prima piesa (pe care am prins-o eu) a fost "s-a furat mireasa" cand au defilat-dansat doua domnisoare obscen de sexy apoi au intrat pe scena solista DJ Project si cea de la Activ, care au cantat impreuna imnul Liberty Parade 06 si o piesa a celor de la DJ Project care imi scapa :-) dar s-au completat incredibil, atat vizual cat si vocal, si cred ca asta a si fost punctul de atractie al serii pentru mine. Asa ca sunt multumit :-)

 

Aseara, cand trebuia sa ma culc desi nu prea voiam, mi-am dat seama ca eu gandesc perfect. Sublim, inteligent, variat, subtil, ce mai, perfect. Si nu e cazul sa fiu modest aici. In schimb, problema apare cand imi transpun gandurile in realitate, adica fapte sau vorbe. Un exemplu banal ar fi ca textul asta suna infinit mai bine in mintea mea, era formulat mai bine si mai precis. In fine.
Legatura intre intern si extern e foaaaarte subreda. In consecinta, spun prostii si fac idiotenii. Mi se pare logica treaba. Asa ca m-am oprit din baut Cola :))
A, si blogul asta si-a schimbat scopul (asta daca avea vreunul pana acum).


Azi la Bazele Managementului, ocazie cu care am cunoscut-o si eu pe profa, am invatat despre proiecte, si n-am putut sa nu fac analogia cu prostiile care inunda nu numai stirile sportive zilele astea.

Obiectiv de dezvoltare

Obiectiv imediat

Rezultate

Activitati


Resurse

Asa. Si Gigi si-a propus sa ajunga in grupele
Champions Lig. Obiectivul imediat este/era ajungerea pe locul doi. Are nevoie sa consume resurse, mai exact bani (500.000 $ la şto) si resurse umane (l-a concediat pe Meme si si-a vandut mandria purtand fularul lui Dinamo si schelalaind prin tribune a spartan). Au aparut si rezultatele, in speta Dinamo a castigat in fata lui CFR Cluj, deci si-a indeplinit obiectivul imediat, iar pentru obiectivul final trebuie doar sa se mentina.
Deci imi place materia asta.

 

Deci nu am fost la scoala dupa 1 mai, pentru ca nu m-am simtit in stare, si au mai fost si momente de lene, ma rog, detalii de prisos, macar am scuza. Eu sunt sef de grupa. Intre timp insa, s-au stabilit datele examenelor precum si grupa cu care ne cuplam la examene, 333AA. Eu, in calitate de sef al grupei, am aflat dupa aia.
Analogia e cu Basescu si a fost evidentiata de Andrei; am fost dat jos ca Basescu, si nu au fost 332 (aici era el neinformat), ci 333. Mi-as anunta si eu demisia, dar analogia s-ar opri, pentru ca eu as merge pana la capat :-)

 

Nu stiu care sunt mai periculosi, ochii albastri sau cei verzi. Poate tocmai de aia prefer eu ochii caprui.
Sa ma explic. Albastrul sau verdele ochilor ma hipnotizeaza, mi se par foarte adanci, inutile metafore de genul "vad infinitul in ochii tai". Plus ca nu imi inspira incredere la o prima impresie. Stiu, e o impresie amarnic de gresita, e doar un gand pasager prin mintea mea de fiecare data cand stau fata in fata cu blue sau green eyes. Nu cred ca am intalnit vreo persoana care sa imi para calda si deschisa la prima privire. Par a avea ceva rautacios in ochi, in special cei verzi. Nu stiu daca as fi in stare sa zic ceva malefic, in mod sigur exagerez, nu ma bagati in seama.
Nu cred ca trebuie sa mai mentionez ca ma intimideaza ochii verzi sau albastri :-)
Nu diminuez cu nimic frumusetea ochilor caprui sau mai stiu eu ce alte culori exista (negri?).
Post inspirat din videoclipul LeeAnn Rhymes - Life goes on.

 

 

Ieri am primit o invitatie pe Last.fm de la o tipa cu nume de oaie, care probabil e bloggeritza si mi-o fi gasit profilul prin felurite metode. Si uitandu-ma la ea pe profil, am inceput sa imi aleg muzica. Asa imi imbunatatesc eu "colectia", cautand nume complet necunoscute. Adica dau click pe scroll (open in new tab) si daca imi place stilul muzical, caut pe DC cumpar on-line in conformitate cu prevederile legii si hop, mi-am luat. Avand in vedere ca nu auzisem de mai nici o formatie/artist de jos, m-a mirat ca am gasit albume intregi si chiar discografii.
Am observat apoi ca are multi prieteni aceasta ilustra utilizatoare si membra a comunitatii Last.fm, asa ca i-am deschis pe toti (mai fac chestii de-astea cand n-am chef sa fac ce trebuie sa fac) si la fiecare verificam compatibilitatea muzicala, blogul (if) si muzica necunoscuta mie. Aseara m-am ales cu: Sasha, Amon Tobin, Armik, Boards of Canada, Bonobo, CocoRosie, Pendulum, Smoke City, ceva trackuri DJ Vadim si Silent Strike (am auzit de la cineva ca e cool). De fapt, daca ma gandesc bine, e cam putin, doar 2.5 giga.
Ei, ma rog, acum cateva zile a mai fost o sesiune de luat muzica, cand m-am pricopsit cu vreo doua albume mai vechi RHCP, promo cd Faithless -Music Matters the Remixes (suna bine rau), Madonna Greatest Hits (lol, de asta tre sa scap, dar cateva imi plac), ultimul album Margineanu, Pink Martini (ce-am gasit si eu, deh..), The Miseducation of Lauryn Hill si discografie Within Temptation (sa zicem ca suna interesant..).
A, da, si aseara mi-am mai luat o gramada de kkturi, printre care cursuri de dans (700 mega), Invata japoneza (d'ohh!) si multe videoclipuri.
Si cam atat.
PS: cred ca imi plac fetele cu parul scurt

 

Imi plac la nebunie comentatorii de la Eurosport. Ma intreb cum de sunt asa buni, la o distanta mare de ceilalti, ca un tot. In sensul ca Eurosport e de departe lider in ceea ce priveste calitatea comentatorilor, si sunt romani. Poate or fi facut practica in afara, altfel nu-mi explic.
Nu stiu sa completez podiumul, am sa zic doar ca e o pierdere mare pentru fotbal faptul ca Topescu nu mai comenteaza acest sport - stiu asta dintr-un interviu dat de el in cadrul campaniei anti-huligani a lui TVR. Probabil e cel mai bun.
Imi place Vadim Vâjeu, care mi se pare cumpatat si echilibrat, nici nu ii sta in caracter sa tipe, nici sa foloseasca felurite epitete hiperbolizatoare, dar nu prea comenteaza, face mai mult emisiunile alea prolog si epilog.
Nu ma pricep la multe alte sporturi, insa am vazut ca Doroftei, asa bataus cum e, nu ar fi rau ca si comentator de box.
Tenis am vazut doar pe Antena, si nu mi-a placut, decat atunci cand am urmarit Cupa Davis, cand eram mai atent la sportul in sine decat la comentariu.
Si ajungem iar la Eurosport. Chiar acum vad Eurogoluri.Frate! cat de bun e asta care vorbeste! Nu am o memorie a vocilor, daca se poate spune asa, nu imi dau seama daca este acelasi cu unul din cei doi care comenteaza snooker. Din aceia doi, nu as sti pe care sa aleg, pentru ca se completeaza perfect, atunci cand o fac in tandem. Marius Ancuta (singurul caruia i-am retinut numele) joaca snooker, stiu ca zicea ca fusese infrant in optimile nu stiu carui turneu anul trecut (CE sau ceva de gen) si ca ridicase ştacheta sus :>
Anyways, de-aia imi place mie Eurosport. Si un pic de TVR, cand vine vorba de fotbal si gimnastica. Aia au pe umeri experienta (presupun) televiziunii de stat.
Si cand mai fac alde Realitatea TV trasmisiuni super profesioniste cu nush ce regizori din Italia, ca e meci al mileniului, atunci sa aduca unul de la Eurosport, nu pe Ioanitoaia!

 

 

Asa. Si am vazut si eu meciul. Nu ma invatasem minte de la Oscaruri, chiar am crezut ca incepe la 04:00! What the ffaaaaac! Cred ca za main event a inceput pe la 6 si, nu mai stiu exact cat, ca la 7 juma ma culcam nesatisfacut (vizual).
Deci nici nu am stat sa vad ce a fost inainte, am prins doar meciul principal. Nu stiam nimic despre cei doi boxeri inainte, ceea ce unii ar numi ceva aproape de obiectivitate. Nici macar nu stiam care e defending champion. Lucrurile stau in felul urmator: De la Hoya, dintr-o familie de imigranti, locuieste in LA, mai batran, mai inalt, mai experimentat si mai greu decat challengerul Mayweather care era neinvins in 37 partide. Un amanunt interesant mi s-a parut faptul ca tatal lui Mayweather, cu acelasi nume, deci Senior, fusese antrenorul lui De la Hoya multi ani (vreo 4) si inainte de meciul asta i-a cerut 2 mil de dolari, asa incat De la Hoya sa nu poata accepta si sa nu fie in coltul ringului impotriva baiatului sau.
Nu ma pricep la box, deci am sa zic numai ca pe parcursul a 12 runde totul a fost la fel, mai putin in ultimele 2-3 runde. De la Hoya a atacat, a mentinut initiativa, a controlat centrul ringului, si Mayweather doar s-a aparat. Dupa 10 reprize, eu, comentatorul (Costi) si celalalt comentator (Doroftei) eram de aceeasi parere, ca De la Hoya nu are cum sa piarda meciul. Si avand in vedere ca nu s-a intamplat nimic super spectaculos in ultimele 2, mi-am mentinut parerea.
Surpriza! Mayweather a fost declarat invingator de ultimii doi arbitri, ceea ce mi s-a parut o nesimtire; a zis-o si Doroftei: "aici e biznis". Normal ca e biznis, daca 50 Cent l-a acompaniat pe Mayweather pe drumul spre ring cantand, acelasi 50 care a pariat 1 mil $ pe el (Mayweather e negru si De la Hoya e latin); challengerul a intrat cu palarie sombrero si pantaloni in culorile Mexicului, ranjind ironic adversarului de fiecare data cand era atacat, fara insa a arata mare lucru! N-oi fi eu expert in box, dar a fost o mânăreală aici, clar.

 

Arhivă blog

Label Cloud