Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Dar ma tratez.
O zi ciudata genereaza ganduri bizare si nevoie de bere. La sfarsitul ei s-ar putea sa te miri ca te relaxeaza ultimul hit al lui Britney (ok, nu trisa, iti placea si inainte). O reclama la Axe imi sugereaza ca apartamentele noi ar trebui construite cu un stalp integrat in living room, pentru cazurile speciale in care muzica e potrivita si cineva se spala cu gel de dus Axe la etaj. In spiritul egalitatii dintre sexe, ar putea invata si barbatii sa faca striptease.
Ca niciodata mi-am facut lista de "to do" si am si respectat-o, doar ca nu in intregime. E misto sa faci planuri de plecare, de drum, cazare, sa ai o mie de variabile intr-un sistem cu 4 ecuatii. As putea sa ghicesc vreo 2-3, nu?
Intre timp, imi omor timpul liber cu "comedy roasts" si alte comedii aiurea... frate, da' incontinuu! Filme n-am mai vazut... doar comedie, incepe sa m-afecteze la creieras. Zice ca I bring out the best worst in her. I llllllăv it.
In rest, ce mai e de zis? Azi mi-a placut o blonda, culmea. Era o domnisoara de 25-27 de ani, cred, foarte naturala, mai putin conturul ochilor care ii evidentia ochii verzi. Avea un decolteu pufos, la propriu, si foarte luminos. Cand se pregatea sa coboare din 41, i-am vazut spatele pe jumatate gol. Pe tot spatele avea puf alb care o facea de o mie de ori mai atractiva. Au tot fost discutii in privinta parului pe maini, etc, dar tipa asta avea puf blond pe tot spatele si pe antebrate. Nu am putut sa imi deviez privirea pana cand a coborat, ceea ce m-a facut sa zambesc gandindu-ma: inca mai au sanse blondele :D
Mi-e dor de blind dating.

Edit:

 

"Pasiunile politice ar putea explica, într-o măsură, asemenea excese lingvistice. Dar ce ne facem cu cei care te încarcă de scuipaţi doar pentru că n-au auzit de lanţul hotelier despre care povesteşti, pentru că au impresia că, probabil, ai facut ochi dulci celui care ţi-a dat o informaţie preţioasă sau pentru că scrii 'nici o' în loc de 'nicio', cum au învăţat ei la şcoală că e corect? (Apropo, Esquire a ales să rămână la 'nici o' şi 'nici un', ceea ce înseamnă că suntem vulnerabili în faţa vigilenţilor care ne vor cere socoteală pentru faptul că nu respectăm deciziile Academiei). Ce-i determină pe aceşti oameni să calce în picioare orice regulă de bună cuviinţă, în condiţiile în care offline redevin persoane relativ paşnice si civilizate? "

VREAU SA SCRIU PENTRU ESQUIRE!

 

Lumea cam stie ca sunt 'teligent. Adica ma cam duce capul, in general. Culmea e ca si eu stiu. Am pus 2 din 5 la autoevaluare, asta din cauza pesimismului. Rares a schimbat la 3, ca e sef, na.
Intr-un final probabil tocmai faptul ca sunt exigent ma face sa ma evaluez foarte bine. Mereu las un spatiu generos cand vine vorba de potential. Atunci de ce mortii mei ma joc Chicken Invaders la 1 noaptea? Bine, ca am iesit si repede din joc, constientizand absurdul situatiei (am murit).
..ca sa nu fie nici o confuzie... Chicken Invaders 2, da?!

 

Prima Tv. Film erotic ieftin, din alea cu care umple serile Prima. O blonda (de ce e mereu blonda, nu inteleg) e investigata pentru niste crime. Vine detectivu, ea era in curu gol, il seduce, si-o pun, ăsta se indragosteste, etc. Mai mut eu posturile, revin mai incolo cand vad iar cururi goale, alt futai. Tipa si-o punea cu alt detectiv care incerca sa o santajeze; partea misto e ca o faceau in fata primului, care era indragostit, legat la spate.
Si m-a pus pe ganduri, sa mor de nu. Adica, nici n-as putea sa begin to imagine ce si cate mi-ar trece prin cap daca as fortat de fata pe care o iubesc (supposedly) sa privesc o partida de sex cu altul. Dar, de dragul exercitiului, o fac acum.
L-as bate, asta e clar. I-as da borsul si l-as lasa aproape mort. Ei nu i-as face, probabil, nimic fizic. Unii dintre voi au avut nenorocul sa ma vada cum rezolv situatii de conflict: I flee the crime scene. Pe mine chiar ma ajuta si chiar stând sa judec la rece nu cred ca e o solutie mai buna; sit down and talk? fuck that! Ar muri instant orice bruma de sentiment as avea pentru ea, n-ar mai ramane decat perspectiva unei bucati de carne cu ţâţe in fata mea. Poate intr-o zi voi avea si eu expresia asta de satisfactie pe fata...
Evident, nu va trebui niciodata sa fiu pus in situatia asta, pentru ca imaginatia e bogata, nu-i asa?

 

Arhivă blog

Label Cloud