Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around


In dreptul umbrelei? cu rucsac in spate? cu adidasi albi si sosete negre? hai ma, eu sunt... :)

 

octavian alexandria gwarezc cainii ji catelele Says:

MIAU

ZICE UN CATEL
MIAUGH
IAR NE UITAM LA TV

LAZATIO BALTA TRECETI VOI DE LAZIO CAND VA CAJTIGA RAPIDU CAMPIONATU:d LIGA CAMPIONILOR INTERZIZA CAINILOR OOOOOOOOOOOOOO LIGA CAMPIONILOR INTERZIA TOMBERONEZILOR JI MAIDANEZILOR JI CIORILOR HAHAHAH MUE DINAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MUEEEE DINAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
VA UITATI LA TV
OVTIKATIVA MURITIT MA DREAQ DE JAVRE PENALE
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAI SA NE BUCURAM TOTII PT DINAMU JI AJA II DOMINAM JI PE BLOGURI UITA=TE JI TU SUNTEM 100 DE STELIJTI JI 1 SAU 2 DINAMUVIJTI

PT TOTI SUPORTERI LU DINAMU SA IMI BAGATI MANA IN PULA SA IMI TRAGETI COPIII DE URECHI K SA SE PISE PE VOI



Link no 441

 

Una din cele mai tari emisiuni difuzate vreodata la Discovery, asa mi se pare.
Adventurer Bear Grylls has served with the British Special Forces, climbed Everest and explored the Arctic. Now he shows us to survive the punishing heat of the Moab desert, Utah by deliberately putting himself in the posibion of a lost tourist.
At 23 Bear Grylls climbed Everest. Now he has another high altitude challenge - the Alps, Europe's greatest mountain range.
Bear Grylls asta are cate o emisiune in care se duce in cate un loc extrem, cum ar fi desertul Australiei, Alpii, mlastinile Floridei, jungla Amazonului, si incearca sa supravietuiasca (de fapt demonstreaza cum) punandu-se in pielea unui om pierdut pe acolo. In fine, asta scrie si mai sus, intr-o descriere de pe site) . Pe mine m-a socat la inceput, dar m-a si captivat din prima.
Prima editie pe care am vazut-o cred ca a fost cea din Alpi. E sigur ca era in Alpi, si la fel de sigur e ca el s-a aruncat intr-un lac inghetat, doar pentru a demonstra cum se procedeaza, cum se iese, etc. Asta m-a cucerit.
De fiecare data petrece cateva zile in conditii extreme, (se presupune ca) neavand resurse la indemana. Mint, intotdeauna are amnar si cremene (le tine la gat in excursii). Printre altele: a mancat viermi de pe carnea unei caprioare in putrefactie, a pescuit in ape inghetate, a gatit testoase, a gatit serpi, piranha, viermi uriasi (plm... erau cat degetul mare), isi creeaza locuri de dormit din crengi si vreascuri, din zapada, din liane, incropeste undite si capcane pentru iepuri, ucide serpi, testoase, trage cu arcul in piranha, isi bea urina in deşert, filtreaza apa de baut in mlastinile Floridei, fierbe de 2 ori plante acoperite de slime, eeeetc. Pe langa asta, el vorbeste tot timpul, chiar si cand este extenuat fizic sau psihic. Daca ar fi sa gasesti un cusur emisiunii, sau daca esti din ala sceptic si nu crezi nimic, ei bine, singura faza dubioasa mi se pare filmatul. Sa fim clari: lucrurile nu sunt trucate. Acum, ca el nu face chiar toaate lucrurile alea exact asa cum sunt infatisate, sau poate da de un pericol de care nu poate scapa, n-am de unde sti daca triseaza sau nu. Insa eu cred ca omul asta e cel mai tare din lume. Stie multe (probabil se documenteaza inainte) si te invata inclusiv metodele de supravietuire ale aborigenilor sau spune cum poti recunoaste diferitele plante cu parti comestibile, cum si unde sa te feresti de animale precum crocodili, serpi, rechini (da, a avut si un episod blocat pe o pluta pe langa Hawaii).
Daca nu ma credeti, miercuri ora 21. Foarte foarte misto. Si de la 22 Meserii Murdare :)

 


Care mi-au placut mie se miscau mai tare

 


 

El zice ca de fiecare data cand voi apuca 6 ore de somn, cum se va intampla azi, si a doua zi ma voi duce la munca, voi avea o zi incredibil de proasta si de contra-productiva si voi blestema pe toti si toate.
Daca nu am sa merg la dentist in urmatoarele saptamani prevad dureri ingrozitoare si nopti nedormite care vor implini in mod repetat profetia de mai sus.
Mai citesc in stele ca nu voi mai merge la medic la Colentina mult timp de acum incolo, pe motiv de timp lipsa.
Strict legat de asta de mai sus, n-am sa am nici timp sau chef sa invat pentru restante, nu mai zic de mariri.
Prevad ca va trebui sa iau o decizie importanta in urmatoarea luna de zile, alta decat cea cu jobul.
Prevad ca primul salariu se va duce intr-o saptamana tot. Asta ca sa nu zic intr-o zi, ca trebuie sa imi iau ochelari si nu stiu cand o sa am timp sa ma duc la cabinet.
Suspectez ca daca am sa ma tin tare si mai ales sanatos mintal o sa trec peste impasul asta de la munca si o sa ajung bine.
Prevad ca am sa ajung mai bine decat am prevazut vreodata eu sau oricine altcineva.

 

Pe langa Liberty Parade, inainte si dupa, am facut urmatoarele lucruri:
-tren 6 ore, frig, o olteanca vorbareata in faţă (slava Domnului, nu cu mine)
-m-am intalnit cu Brandusa, Ana si inca 2 din fostu liceu.
-doua beri la Stuf, somnoros de numa, intalnit cu Alice, pupat pupat si gata, am pierdut-o apoi.
-admirat mormanele de alge de pe mal. nu se putea intra in apa decat pe la Expirat.
-mancat cu alde Brandusa si Ana si apoi am stat pe capul lor pe plaja, paaaana am plecat. inceput de sunburn.
-a venit Tzap cu smbdy special, am baut o bere in Vama (!) si am purces spre maxi->Mangalia.
-luat bilet si mers pe plaja in Saturn, unde am dat de Mari, Georgi si prieteni de-ai lor.
-stat pe capul lor.
-pierdut vremea pana pe seara cand m-am gasit langa scena Liberty cu Marius V, pretena si fratele, mancat cu ei la otoservire si despartit.

-am plecat la 4, si m-am dus impleticindu-ma spre gara Mangalia, unde am ajuns cu greeeeeeu pe la vreo 5 si ceva, unde pe motiv de imi cadeau ochii in gura m-am culcat. pe banci. nu stiu cat am dormit, on and off pana pe la vreo 8. nice people, nu mi-au furat nik. am dormit cu 2 tricouri pe mine si un al treilea pe maini ca ma piscau tantarii si mi-erau frig. asta viata, domle!
-mic dejun, reintors la tren si apoi du-te rapidule dute! in pizda ma-tii cu cfr-ul tau cu tot, ca parca faceai dinadins. 40 min intarziere la drum de 6 ore. Crima!

 

Nu am cuvinte destule de lauda pentru fetele astea. Pur si simplu sunt extraordinare. Am mai vazut animatoare prin cluburi, dar chiar asa.... Daca ma voi casatori vreodata, trebuie neaparat sa stie sa danseze asa!
Deci erau doua podiumuri laterale pe care dansau cate 5 fete de rupeau pamantul. Cam la 30 minute erau inlocuite de altele echipate altfel. Deci au fost cam 20 de toate.
Cele pe care le-am observat prima oara, si de care m-am si indragostit, erau intr-un top albastru cu "boxer briefs" (nu stiu cum sa le zic altfel) si o bluza ca sa acopere in caz ca topul cadea :D, ceea ce se si intampla periodic. Schimbul doi era un pic prea lipsit de personalitate din punct de vedere vestimentar... aveau fuste scurte negre si top negru si cam mulate treburile, dar nu mi-au placut. In mod deosebit o fata mi-a placut, adica per total, ca ansamblu;blondele nu ma atrageau, nici cele slabe. In fine, sa nu suparam fanele.
Fetele astea nu erau ca cele din reviste. In mod sigur nu erau slabe (majoritatea), nu erau lipsite de celulita, poate nu erau nici perfecte la chip, insa aveau niste picioare lucrateeee pline de muschi, si se miscau perfect, alert, suav, copilaresc, nebunatic, frenetic, incontinuu timp de 30 de minute, apoi reveneau. Mai mult decat atat, pareau a sti la perfectie urmatoarea miscare, totul venea natural, de parca ar fi fost programat si exersat indelung, insa e clar ca nu aveau de unde sti ce va mixa dj-ul. Eu le-as fi recompensat cu muuuuuhuhuhuulti bani pentru asta.
M-ar interesa sa aflu de unde vin fetele astea, daca sunt animatoare si prin tara, eventual prin Bucuresti prin vreun club... pe cuvant de nu as frecventa!

 

Dj-ii au fost Liquid, Raoul, Allen, Optick, Brian Cross, Robbie Rivera si Rosario Internullo. Acum ca ma uit pe site, vad ca era si after party prin nush ce club. Eu m-am retras la ora 04, credeam ca Rivera termina atunci, se pare ca a mixat pana la 5. Astia au fost introdusi in scena de un bang si numele lui, nu a mai fost pseudo-faţa aia pe ecranele gigantice care vorbea mult. Tipul (daca nu ma insel a inregistrat un video cu Tom Boxer) mulatru era like really cool, vorbea gen rasta, dar parea ca le are si cu genul de faţă.
Asaaa, si de cand a fost introdus primu dj, a fost misto. Au pus in fonctiune si niste boxe care statusera silentioase pana atunci (cheap trick!) si lumea a prins brusc viata (it worked).
Ce am retinut eu (pentru ca a fost gradual, dupa care o cadere libera): Raoul mi-a placut, nu pot sa caracterizez ca era cam pe la inceput, Allen m-a surprins, ca anul trecut luam pauza pe mixul lui :), Optick a fost un fel de emblema a eventului, ca e rezident de vreo 3 ani, si e bun al naibii.
Brian Cross cica trebuia sa faca intro pentru Rivera, insa a facut show de sine statator. Inutiiil sa mai spun ca atunci cand s-au auzit ritmurile Insomnia cand butona el, toata lumea a innebunit, tipete cat cuprinde, cat incape si da pe-afara, etc. Bestial. A fost tare omu.
Robbie Rivera, za main event, a mixat 3 ore, ceea ce e mult, nu ma asteptam, si a pus multe chestii comerciale, in sens ca a mixat piese cunoscute, nu le mai tin minte pe toate, Havana Loca, Destination Unknown si inca vreo cateva, dar le-a facut intr-un feeeeeel... cred ca primele doua ore ale lui au fost apogeul, cum probabil trebuiau sa si fie :) de fapt, eu nu am prins si a treia ora.
Chiar imi pare rau... as fi ramas pana dimineata.

 

Plusuri:
Muzica. 'nuff said.
Prezentarea scenica, tipul mulatru le are cu show-ul.
Jocurile de lumini.
Animatoarele, mânca-le-aş sufletelul lor.
Crazy people in the house.

Minusuri:
Organizarea sau prostia, nu imi dau seama care din ele doua.
Imbulzeala.
Restul sunt subiective.

Asa cum se obisnuieste, demaram cu partile proaste. Ei bine, cand m-am trezit sa ies din incinta, am aruncat o privire ingrozita si la intrare, unde se formasera busculade. Ei bine, oamenii verificau individual pe fiecare suspect minor, fiecare trebuind sa prezinte buletinul or else. Ei bine, pe mine m-au vazut si m-au crezut, n-a trebuit sa le arat efectiv. Pe moment, m-am gandit ca e o organizare defectuoasa, si imi aminteam povestile de la celelalte concerte de anul asta. Apoi m-am gandit ca regula e regula, dar ca astia chiar faceau exces de zel, tocmai cand nu era cazul, pentru ca am incercat sa intru pe la iesire, pe la intrare fiind imposibil in momentul ala, si m-a oprit omu foarte "constiincios", sa ii zic asa. Apoi mi-am blestemat zilele cand m-am pus in multime ca sa intru. Am fost facut efectiv sandvis timp de 10 minute, deci cam in 15-20 de minute am intrat. Si am zis ca nu mai ies! dar am mai facut-o, insa a doua oara s-a intrat relativ mai usor, dar tot nu satisfacator. Si de fapt, toata tevatura asta e posibil sa fie vina plozilor, alora minori care ar fi trebuit sa stie ca nu au voie, pentru ca Radio 21 chiar au pus regulile astea destul de clare. Toti fitzosii cu ochelari Police fake cu rame albe, mama lor. Chicks are ok.
Si in general a fost imbulzeala, cum altfel, eu i-am si avertizat pe oameni sa aiba grija unde se stabilesc, ca acolo vor ramane. Si io aveam traditionala povara si am tarat-o prin nisip.
Subiectivismele se leaga de faptul ca n-am apucat sa dorm (no news here), m-am ars (old news too),mosii si babele cu care eram s-au hotarat sa se culce pe la 2 sau 3, i can't really remember. Dupa aia, ce m-a tinut pe mine in priza au fost animatoarele, adica m-am dus in spatele lor si m-am holbat vreo ora, dar dupa aia au plecat, s-au retras, nush ce naiba. Si nici eu nu am mai rezistat.
Va urma

 

Arhivă blog

Label Cloud