Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Ca mi-e lene sa mai compun altceva.
Iata, care gaseste cat mai multe cuvinte cu "istenţă " in coada, in afara de ale mele, are o bere.

Asistenta, consistenta, rezistenta, subzistenta, persistenta, existenta..........

 

De cateva zile, ma trezesc o data sau de doua ori intr-o zi cu cate un fir de par deranjant pe fata. Pana acum nu l-am gasit, m-am scuturat ca atunci cand m-am debarasat plin de groaza de paianjenul imaginar pe care il aveam pe spate undeva pe la 7-8 ani, de am urlat in gura mare si m-am sters si de copaci cu spatele...
Azi am gasit firul de par. Dupa cum puteti ghici, e al meu, din cap si ma intreb de ce. O fi de la faptul ca imi creste parul, ca beau cola cu chimicale, ca transpir mult sau ca dorm prea putin. Din comoditate, i blame the weird beaver.
In alte stiri, as putea spune ca mi se intampla chestii fara sa mi se intample propriu-zis ceva. As debita revoltat despre multe, oameni dificili spre imposibili, greseli in a caror infaptuire persist, naivitatea si credinta in prietenie (care, de altfel, m-a lasat la greu mai mereu - de fapt asta sigur o sa scriu), usi inchise si dead-enduri, plus o idiotenie facuta de mine azi: mi-am luat casti! ...proaste. A, si doi extraordinar de dubiosi s-au asezat chiar langa mine pe banca in plaza, n-am inteles exact, probabil aveau impresia ca sunt usor de furat, ce-i drept aveam bani in fiecare buzunar si ditamai rucsacu, da' ţeapă fraierilor, sunt patit! manca-mi-ati cucu.
Da. E un mod placut de a incheia un post.

 

Nu ranjiti in poze. Ever. Never ever!
Nu ma angajati ca fotograf decat daca imi platiti cursuri in prealabil. iSuck.
Daca ai impresia ca nu esti fotogenica (that's right, i'm talking to the ladies) esti probabil mai frumoasa decat crezi.
Vinul imbata... nu si pe mine.
Acum e momentul ideal: cine doreste sa NU mai fie fotografiat vreodata de mine fara invitatie speciala sa spuna acum, or forever hold your plisc.
Azi, ca mereu dupa o ploaie continua urmata de vreme frumoasa, aglomeratie in Politehnica, jogging, fotbal, role si biciclete. Sex nu?
Ma gandeam sa incerc sa scriu o serie de poezii despre cate un om/tipologie de om. Nu stiu cum sa incep. Oare e indicat sa citesc cat mai multa poezie inainte sa atentez asta sau nu conteaza?
Cea mai tampita poza cu mine ever. Dar iata si cea mai scary (nu cu mine).
La multi ani Radu!

 
 

Arhivă blog

Label Cloud