Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

In eventualitatea unei fatalitati de gradul intai, si tinand cont de tragicele evenimente care nu s-au petrecut in ultimele zile, in speta n-am avut bani sa imi iau geaca sau bocanci, dar si cele care s-au intamplat in ultima vreme si al caror gust va reveni poate in momentul in care voi fi pe marginea unei prapastii, ei bine, as dori sa imi redactez testamentul, in caz ca nu ma mai intorc.
Monitorul meu drag Samsung nou si mai ales costisitor va ramane lui Catalin si Monicai, care oricum mi-au dat banii sa il cumpar, deci...
Colectia mea de surprize Kinder o las Dianei... ambelor Diane! Sa va bateti pe ele, nu-mi pasa. Mai putin brelocul cu Shrek, ala i-l las Danei.
Salariul pe jumatate de luna, deja muncit, i-l las mamei, mai putin cat sa-si ia si frate-miu o camera web cu microfon, da-l dreaaaq!
Sosetele mele murdare le las colegilor mei. Cate una de fiecare.
Calculatorul meu... ei bine, oricum e varza, asa ca sa il luati pe parti, ce-o mai fi bun din el.
Locul meu la camin il las Ralucai (e apa calda tot timpul, si esti si langa munca!)
Cele doua beri Stejar revin, indiscutabil, lui Gelu.
Contu meu de Yahoo, which is pretty important, il las unui orfelinat din Galati. Il scoateti la licitatie si ies bani buni.
Am uitat, hard-diskul e separat. I-l las Andrei, drept multumire pentru inspiratia in materie de muzica.

Am o ciocolata in frigider, e a ta. Am uitat sa iti dau atunci, asa ma revansez.

 

Bai, eu stiu ca mai sunt si colegi de departament care citesc p-aici din cand in cand, da' nu ma dati si voi in gat, da? :D
Deci foarte tare, frate. Intreb si eu ca tot omul: auziti, nu ne-ati zis unde mergem... Raspunsul a fost: nu, nu v-am zis. Atat.
In rest, numai de bine. Deja lumea se cupleaza pe mail, prin reteaua interna, in vazul tuturor :o. Plus multe alte poante care imi mai alunga neincrederea... ca deh, am slip, dar n-am bocanci! Nu se poate domle!
Stiu, stiu. Varza. Dar nu conteaza, mie-mi place Edgar's.

 

Am avut o viziune. Am aruncat o privire pe furis in viitor si am vazut ceea ce am vrut sa vad, viata mea peste ani si ani. Seamana cu ce imi doream cand eram mic.
Vreau sa fiu un om bun. Eu oricum sunt bun, dar bunatatea se ascunde in mine. Uneori nu vrea sa iasa, face greva japoneza din pricina tuturor nedreptatilor care mi se pare mie ca mi se fac.
Vreau un apartament cu doua camere, din care cel putin una sa fie maricica, cat sa dau din cand in cand baute nevinovate. Vreau un caine, labrador sau dalmatian, frumos si ascultator. O sa imi fac timp sa il dresez. Promit.
Apartamentul sa fie in Militari. Acolo unde stau toti oamenii frumosi. Pot sa ies cand vreau sa cer zahar colegilor mei, Razvan, Andra, Diana, si mai cine mai sta prin zona, poate o sa ma primeasca chiar si Anca in vizita. Pot sa ma urc oricand intr-un autobuz si sa merg in centru, sa beau un ceai, o bere, o cafea. Incepe sa-mi fie drag centrul.
O sa am calculatorul intr-un colt, camera de zi decorata dupa gustul cuiva special ;)). Cainele sa se lafaie pe covor si eu sa il cert. Sa imi amenajez doua scaune de paie pe balcon si o masuţă şic si sa invat sa fac cafea, sa stau la barfa (eu, care nu stau la barfe :) ) cu oricine vine pe la mine. Sa am si un mic barulet in caz ca vin oameni mai antrenati pe la mine (nu mai dau link) si sa am grija regala de oaspetii mei.
O sa am abonament la ziare si o sa citesc Business Magazin si Jurnalul National sau mai stiu eu ce pe hartie, odata cu micul dejun. Imi place sa imi fac un ritual dimineata, desi n-am mai avut niciodata pana acum. Poate tocmai de-asta. O sa cunosc pe doamna care vinde la magazin jos si o sa ne zambim chiar daca e maritata. O sa o chem la cafea la mine si o sa ne imprietenim.
In fiecare zi ma duc la munca la ora 10, si vreau sa fac maxim 30 de minute pana acolo. Nu lucrez departe, am traseu direct. In fiecare joi seara jucam fotbal baietii de la munca. E un alt ritual sfant. Vin si fetele, stam la suc dupa meci si radem si depanam amintiri. Suntem toti prieteni buni.
Dupa munca merg sa beau ceva cu prietenii intr-un pub. Da, in centru. Prieteni care muncesc si ei, acum ca avem toti job si scapam la aceeasi ora e mai usor sa ne intalnim. Ne facem planuri, ce facem week-endul viitor, mergem undeva, la Snagov, la Brasov, hai sa evadam din oras. Dar pana atunci bem un ceai in Ceainarie. La vara ce facem? Hai, mai mergem o data in excursie prin Europa? Vreau sa ne simtim tineri iar, mai tii minte vara aia? Cum sa nu, e de neuitat. Vara care ne-a legat pentru totdeauna. Cand am mers backpacking prin Ungaria Slovacia Cehia Germania... am ajuns pana in Olanda. Da, neaparat trebuie sa o facem din nou.
Nu platesc rate, am un salariu prea bun pentru asa ceva. Am un confort material dar banii nu mai inseamna nimic pentru mine.

Ceva lipseste...

 

Va rugam sa aduceti echipament adecvat (geci, haine groase, bocanci), lucruri de valoare sau care au valoare pentru dumneavoastra si un slip.
This is gonna be one hell of a team-building!
Sper sa nu ma dea astia afara ca dau in vileag, da' nu ma cauta pe mine.
O sa facem activitati in autocar, exercitii indoor, exercitii de supravietuire, jocuri outdoor, discutii pe marginea jocurilor outdoor... ma intreb daca jocurile indoor si slipul au vreo legatura! :D

 

Asta ma obsedeaza de cateva zile

 

Anuntul este foarte serios. Daca vrei sa nu mori inecat in colesterol, hai la fotbal, regulat, o data pe saptamana, stabilit de comun acord, eventual sambata, undeva intr-o zona neutra, fotbal amical dar nici prea amical. Adica noua ne place sportul asta, nu vrem sa jucam chiar la misto.
N-ar fi rau sa stii sa dai in minge. Si eventual sa nu ai 120 de kile la 24 de ani, ca sa nu ne mori pe teren. Oricine e dispus sa faca o miscare sanatoasa si sa se si distreze la fotbal sa ma contacteze.
Locuri limitate (vreo 12, asa).

 

Sunt un pic frustrat de faptul ca nu inteleg stilul unora de a scrie. Vreau sa inchid ochii si sa reusesc sa imi imaginez ce vede si Irene, sa pot vorbi despre mine si perechea mea la persoana a treia ca Gramo, sa am sarcasmul lui Patric sau romantismul mascat al Dianei. E ca in filmele cu prosti, in care nu stii ce ai si vrei ce e al altuia. Cu esentiala diferenta ca eu vreau si ce e al meu, si ce e al altuia.
In acest punct as putea zice ca sunt un pic invidios pe un schitzofrenic. Vreau si eu doua personalitati complet independente, nu doua fortate, legate de acelasi stil, cum pretind ca am acum, sa pot sa apas pe un buton (sa zicem, a treia vertebra de jos in sus) si sa ma schimb in Dr Jekyll sau Hyde, dupa placere si necesitate. Superman si Clark Kent (deja partea cu ochelarii e rezolvata, hi hi), Peter Parker si Spiderman. Bine, acum deja exagerez, dar deja cunosc persoane care parca se dedubleaza, privind din exterior, evident. Genul de persoana care sta si vegeteaza toata saptamana, si nu poti sa o scoti din casa nici cu bani, si care in week-end, o zi pe saptamana, se dezlantuie de-ai zice ca e Lindsay Lohan si Paris Hilton la un loc. Don't worry, nu dau linkuri :).
A, si mai vreau. Vreau vreau vreau. Vreau energie, sa ma tina 18 ore pe zi, si sa nu ma simt epuizat la jumatatea zilei de work, sa am si spor si sa imi si placa. Sa vin acasa si sa ma pun pe treburi, sa citesc pentru scoala, sa merg si la cursurile de dans (we'll see about that), sa vad un pub misto in fiecare seara (am inceput sa primesc recomandari misto, thanks!).
Un inceput ar fi sa mai raspunda lumea la telefon, sa nu ma ignore, sa nu ma trateze cu spatele, sau fundu, dupa caz si marime.
A, si m-am hotarat sa mai fac o facultate dupa asta. Oscilez intre UNATC, FJSC, niste Limbi Straine, sau mai dati vreo idee...

 

Arhivă blog

Label Cloud