Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around
 

M-a enervat toata lumea de acasa, m-am hotarat sa plec mai devreme la Bucuresti. Am plecat si am scapat de ei si am luat hotararea sa ma rup de casa. Doar mama saraca ce-o sa ma mai suporte la telefon.
Am ajuns in mijlocul nametilor, intr-un frig si o mizerie si un haos ce nu am mai vazut. Pana si supermarketurile sunt golite si probabil nu se pot aproviziona, munti de zapezi pe trotuare ce obliga pietonii sa mearga pe strazi, dar e de-a dreptul ilar sa vezi cati oameni o ard in adidasi prin oras.
Frigiderul era mucegait de la apa care a stat 2 saptamani in el, dupa ce-au taiat marlanii curentul. Caldura nu am. Repet: caldura nu am. Pentru prima data am pus in picioare 4 perechi de sosete si papuci mai mici cu 3 numere, in disperare. Inca sunt singur in camera.
Bolesc de-mi iese si prin urechi si mi-am luat Humex aseara in Carf (unde am mers cu intentia declarata de a-mi face provizii si am facut, de 60 de lei). Inca nu si-au facut efectul. La teme inca nu am miscat nimic, mi-am luat liber pentru luni (sau sper ca o sa imi accepte sefu) si cu Dumnezeu inainte (e o expresie, don't get hung up on it).
Bai, si peste toate astea, am o dispozitie buna. Culmea.

 

(nu stiu niciodata sa pun un titlu inspirat, cum ar face un scriitor bun, insa eu nu sunt nici macar scriitor, daramite bun, so here they go)
La mine acasa se ascultau manele in noaptea de revelion... mi-a zis mama la telefon :>
Bradul meu este foarte foarte frumos, chiar daca este artificial, are si niste lumini geniale.
Se pare ca "spontaneus prose" a fost deja luata, asa ca mie trebuie sa imi gasesc un alt nume care sa prinda.
Cred - nu, de fapt stiu ca sunt foarte bun la prime impresii. Lumea chiar ma place din prima, las o senzatie foarte placuta de "nice guy" de unde se mai poate taia cu ocazia urmatoarelor intalniri (sac). Daca ar fi mereu numai new people, as fi senzatie!
M-am apucat de lucru, draci, si mor de foame pe-aici, nici nu pot sa mananc orezul de pe jos! Astept para malaiata in gura.
Cel mai tare mesaj primit de revelion a fost unul blank. Cool, nu?
Mi-am revenit din punct de vedere muzical (with a little help from my friends).

Note to self: revelion in trei, de facut si alta data.

 

Arhivă blog

Label Cloud