Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around





 

Incep sa ii observ din ce in ce mai mult pe oamenii care, poate chiar fara sa vrea, imi ofera clipe de multumire, chiar incantare, in decursul unei zile, momente pasagere care imi insenineaza viata.
N-ai crede niciodata unde ii poti gasi.
Domnul trecut de varsta a doua care serveste la magazinul de jos te uimeste pur si simplu cu calmul si corectitudinea de care da dovada. La fel si femeia care ii este probabil consoarta. Ambii iti vorbesc frumos, cumpatat, iti dau orice rest ai avea nevoie, nu incearca sa iti bage pe gat bomboane ca rest, iti multumesc daca faci cumparaturi de la ei, iti dau si punga chiar daca tu vrei sa pleci. Imperturbabili, asa cum ar trebui sa fim cu totii.

Administratorul de camin (cel nou) se intalneste cu mine (sau eu cu el) dimineata pe holuri. La orele la care eu sunt in proces de trezire el e jovial si politicos. De cate ori am vorbit cu el nu m-a facut decat sa ma simt mai bine, poate si prin comparatie cu boarfa care era inaintea lui. M-a ajutat cu placere si a ramas adminul meu preferat.

O anumita colega de care mi-e drag ar fi un alt foarte bun exemplu. Nu se lasa calcata in picioare, nu face compromisuri. Nu inchide ochii la nedreptati facute de ea sau altii, nu pentru ca ar vedea altii, ci pentru ca ar vedea ea (ironic, nu?). Nu se multumeste cu jumatati de masura si vrea totul, chiar si la varsta la care majoritatea nu mai cred in elfi...

Anumiti colegi, nu le vom da nume, sunt o oaza de liniste. La propriu sau la figurat, cum vreti dumneavoastra. Oameni care ard pe dinauntru, insa exteriorul nu tradeaza nimic din eruperile de lava din adancuri, nici macar in mod exceptional. Sunt oameni pe care te poti baza, cu care te poti refugia cand vrei sa evadezi din nebunia celorlalti, mai-mai ca ti-ar fi rusine sa vorbesti urat cu ei, sa nu cumva sa le strici echilibrul intern.

Insa vreau sa am si nebuni...

 

Pentru ca imi pasa de tine, cititorule.

Nu te-ai saturat sa fii tratat ca un vierme nesemnificativ ce esti pe alte bloguri? Ti-a ajuns pana in gat sa nu fii bagat in seama si-n alte locuri de catre autori cu fumuri si talente? Te-ai saturat de traficul din Bucuresti si de sub? Nu-ti convine salariul si viata amoroasa? Te trezesti dimineata si te culci noaptea?
Am eu solutia pentru tine! In urmatoarele saptamani alatura-te unei echipe de invingatori in lupta impotriva injustitiei din justitie si a nedreptatii stangi! Fii teaca pentru spada mea, fii butonul de tras apa in baia mea! Ajuta-ma sa fac o lume mai buna! Nu vei regreta!

Incepem cu un sondaj de opinie:



PS: seach your origins!
Raritatea sunt numai eu, ca sa-mi vad rezultatele votului :>

 

 

Sunt fericitul posesor al unei scule de 200 de grame, sanatoasa si cu tupeu, cu un zoom bestial si card de 2 giga! Sa-mi traiasca!
Primele cuvinte:




Apoi i-am testat si zoomul (6x4 x):



 

Tocmai am prins o panarama de reclama la ProTV cu o serie de emisiuni nebune, printre care si Pimp My Ride. Se pare ca, daca am inteles eu bine, o sa fie si la Pro joia.
Oare de ce nu fac astia Pimp My Ride autohton? Pe bune acum, vedeti vreun impediment? In Bucuresti, pe Kisseleff parca, au loc seara curse de masini, ilegale sau nu. Cel putin asa erau. Probabil ati vazut si voi masini cu body kituri mai boombastice, poate chiar si un neon dedesubt.
E clar ca Need For Speed a prins la noi, toti barbatii bine au luat microbul si cum sunt si pasionati de masini, nu le-ar lua mult timp sa se gandeasca daca sa sparga banii pe customizari de masini ca sa se sparga in figuri. Totul e la inceput la noi, ca multe multe muuulte alte chestii.
In fine, altceva voiam sa zic. Cred ca sunt ateliere din astea de customizari. Evident, nici nu se pot compara cu aia din State cu care lucreaza Mtv, care baga cate un subwoofer de vreo 50 de kile intr-o masina care abia il tine... Dar macar paint joburi, body kituri, neoane, prostioare din astea pentru placerea gagicilor sigur se fac undeva.
Bun, si daca exista macar unul! daca nu chiar 2-3 ateliere, de ce nu incerci o emisiune din asta? Pe cuvant de nu ar avea acelasi succes ca primul Big Brother! Materie prima exista! numai in Bucuresti sunt 2 MILIOANE de masini! Nici nu trebuie sa consumi zeci de mii de euro pe o masina, pur si simplu sa o decorezi un pic. Sunt convins ca toata populatia hi5 s-ar uita. Daca ar fi un tip amuzant care sa-l rivalizeze pe Xzibit ca prezentator, pe cuvant de nu m-as uita si eu!
Idei? Pareri?

 

Arhivă blog

Label Cloud