Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Ketchup VS mustar (sau usturoi, daca esti la KFC)

Blonde VS brunete

Ochi albastri VS ochi verzi (capruii e a mea, nu o dau la nimenea)

Sâni VS fund

Friguros VS calduros

Fermoar VS nasturi

Vin alb VS vin rosu

Mananci ca sa traiesti VS traiesti ca sa mananci

Flori VS ciocolata

Dulce VS sarat (acru, amar, etc)
?

 

Propun infiintarea clubului dependentilor. Presedinte eu. Mi se pare normal sa fiu eu de vreme ce am cele mai multe dependente. Membri fondatori, daca vor dori, cele doua Diane (x x). Vom avea intalniri mai des decat saptamanale, pentru ca dependenta nu asteapta sa treaca saptamana, cobori imediat si iti iei doza. Macar sa o facem intr-un cadru controlat.
Vom incepe cu o doza mica, cat sa ne tina o sedinta, pe parcursul careia vom citi lectura de specialitate. De exemplu, am putea citi despre targul de ciocolata care a fost in Bucuresti, am putea impartasi experiente Kandia si Milka, lecturam etichete de ciocolata sau cutii de bomboane, eu voi citi mailul in care se explica in detaliu cum lasi un dinte in Cola si in 24 de ore se dizolva :)).
Ca distractie propun sa ne deghizam in marmote si sa ne aruncam cu burta pe pajisti, sau sa punem in scena reclama cu Mos Craciun si camioanele de Cola - un remake.
Pentru a acorda sanse egale tuturor sortimentelor, vom face ceva similar evenimentului Schimb de carti, numai ca e cu ciocolati. Eu am sa aduc chestii smecheroase din supermarketul ala de la Lujerului, imi scapa acum. La schimb vreau sa primesc dopuri de Coca-Cola pe care scrie "Magie" ca sa imi iau si eu jucariile de plus - le termin stocul!
Finalul va fi o degustare de productii proprii de torturi si creme de ciocolata, o orgie a papilelor gustative, totul servit de pe trupurile goale si tremurande ale aspirantelor la membership in club, care trebuie sa treaca astfel de probe pentru a fi acceptate. Sau de pe membru.
Bineinteles, totul udat cu Cola.

 

Ma, sa fiu sincer, nu sunt complet lipsit de bani, insa eu asta inteleg atunci cand ai nevoie sa mergi la medic stomatolog, de exemplu (like, reaaally need to) si nu iti permiti. V-am mai povestit de cabinetul unde am lasat 100 de lei pentru un control, radiografie si pansament, ei bine, ma gandesc cu groaza la cat m-ar costa si mi-e frica sa sun la numarul ala pe care mi l-a dat Andrei.
Partea buna e ca am scapat de datorii, mai putin datoria de-o viata catre parinti (nah, suna pompos), si astept cu infrigurare (partial la propriu) luna decembrie, atat de pagubitoare pentru mine, pentru prima data in viata mea - pentru ca pentru prima data in viata mea fac bani.
Partea proasta e ca ai mei au imprumutatul de bani in sange... si eu le cam mostenesc grupa sanguina...

PS: imi iau vacanta de 4 zile!

 

Pe zi ce trece apreciez din ce in ce mai mult utilitatea site-ului delicious. Pentru ca de saptamani bune sunt obligat sa invat chestii enumerate in tag-cloud-ul de mai jos, dar de aplicat practic mai putin, bookmarkurile Firefox deja nu mai sunt suficiente.
Avusesem demult un addon pentru vulpea de foc pentru bookmarkuri del.icio.us. Era mare, avea un ditamai buton langa adress bar, nu-mi placea nici cum arata in mod deosebit. L-am folosit ceva timp, pana mi-a crapat Mozilla cu tot de pe el/ea. Apoi nush cum am avut eu inspiratia, am cautat acelasi add0n, dar am dat peste SimpleDelicious, care e sus in meniu langa Help. Doua clickuri si am adaugat o pagina. Tot doua clickuri, dar si ceva asteptat incarcare, dureaza sa accesez o pagina salvata.
Fara a mai alerga in jurul cozii inutil, iata bookmarkurile mele. (trebuie sa mai lucrez la organizarea pe taguri, inca nu i-am descoperit toate functionalitatile, dar imi e al naibii de util)

 




PS: it's a pretty big list ;)

 

Hahahahhaa, am crezut ca nu aud bine, la o melodie country. Dar iata ce versuri:

Think of you with pipe and slippers
Think of her in bed
Laying there just watching telly
Think of me instead

I'll never grow so old and flabby
That could never be
Don't marry her,fuck me
And your love life shines like cardboard
But your work shoes are glistening
She's a PhD in "I told you so"
You've a knighthood in "I'm not listening"

She'll grab your sweaty bollocks
Then slowly raise her knee
Don't marry her,fuck me

And the Sunday sun shines down on San Francisco bay
And you realise you can't make it anyway
You have to wash the car
Take the kiddies to the park
Don't marry her,fuck me

Those lovely Sunday mornings
With breakfast brought in bed
Those blackbirds look like knitting needles
Trying to peck your head

Those birds will peck your soul out
And throw away the key
Don't marry her,fuck me

And the kitchen's always tidy
And the bathroom's always clean
She's a diploma in "just hiding things"
You've a first in low esteem

When your socks smell of angels
But your life smells of brie
Don't marry her,fuck me

And the Sunday sun shines down on San Francisco bay
And you realise you can't make it anyway
You have to wash the car
Take the kiddies to the park
Don't marry her, fuck me

And the Sunday sun shines down on San Francisco bay
And you realise you can't make it anyway
You have to wash the car
Take the kiddies to the park
Don't marry her ,fuck me.

 

Liderul PRM, CV Tudor, a anuntat marti ca a hotarat sa renunte la decizia de a-si da demisia din Parlament. Senatorul a anuntat ca a luat aceasta decizie "la rugamintea mai multor persoane", din tara si din strainatate. Vadim Tudor l-a atacat si pe ambasadorul american, Nicholas Taubman, caruia a afirmat ca ii va cere expulzarea din Romania si a anuntat ca va aduce informatii legate de fraudarea alegerilor. Liderul PRM a tinut timp de 45 de minute un discurs virulent la adresa ambasadorului american, acuzandu-l pe acesta de interventii, coruptie si terorism.

Am citat cu nesimtire si fara ghilimele din Hotnews, si stau si ma crucesc cum de mai e in viata. Pana acum putea fi omorat de orice om apartinand oricarei etnii, maghiara, rroma, sau poate il linsa orice roman intreg la cap si cu sange rece. Dar nu, el e bine mersi in Parlament. Intrebarea e: cum a ajuns acolo? E clar ca e figura centrala a partidului, deci pe el il voteaza lumea. CUM? What the FUCK ?!
Ma rog, e ca si cum m-as mira de ce inca se mai vand copii pe organe sau de ce sunt femei violate (cu bestialitate :>) si ucise apoi.

 

insa doar asa pot sa scratch the surface, cum zice taiwanezu, in legatura cu cat de fucked up pot fi.
Dupa cum stim cu totii, eu muncesc. Da, de curand mi-au spus si mie. Am si deadline (at which line i'll be dead, obviously). In afara de asta am niste teme care sunt puse de-a dracului, special pentru mine, in orice limbaj mai putin Java, acest super mega limbaj in care eu sunt expert, se intelege. Azi trebea sa fac projectu, l-am amanat (I'd like to give a shout-out to Didi for bein cool, etc). Martea viitoare este alta tema, la care trebuie sa stau cu pix si foaie sa descifrez hieroglifele, dar asta va fi maruntis pe langa PARTIALUL la materia asta la care am restanta de pe primu (la sora mai mica, smp, de fapt). Apoi mai vine partialul numarul doi de la materia numarul doi, care e pe 15, dar e! Adaugati garnitura de proiect de baze de date, de care nici nu m-am apucat, un fel de proiect la ira de care nu m-am apucat, studiu de caz la marketing care ma cauta in bezna, sefia de grupa si de serie in care o sa imi bag picioarele cat de curand (stay tuned), incerc sa definitivez si calculatorul ala pentru copii, pe langa asta mai tre sa ma ocup si de mine.

Avand acest portret pe panza, va descriu camera mea, sfertul meu. Masa e un haos total, am o cutie mare de pliculete 3inUnu care stau de foarte mult timp. Le-am gasit utilitate, mi-am pus toate jucariile din oo Kinder. Plicuri hartii carti de vizita pastile cutii retete capace de cola specificatii tehnice surubelnita card (v-am zis ca am prea multe, am lasat si acasa). Pe unitatea care sta jos am inghesuit tot ce nu stiam unde sa pun, hartii-wise. Patu arata bine, e doar complet dezordonat. Sub pat e alta poveste, mai exact un basm cu şosete. Un basm de proportii epice, ca-s multe şosete. Caserole de mancare, nespalate, fac turnuri artistice pe cuptorul cu microunde... sa tot fie vreo 10-15. Ieri sau alaltaieri mi-am adus aminte ca aveam niste prosoape la inmuiat de vreo 36 de ore... acum dupa vreo 2 zile mi-am adus aminte ca le-am pus la uscat prin toata camera. Geamurile si baia sunt extraordinar de murdare, ca daca nu fac eu curat, crezi ca face cineva? Neee. Hmm, mai era ceva dar am uitat. In fine. Cam asta e dezastrul.
A da. Am placinta. Si cole goale in jur pe jos.

 

Documentum WDK DFC Java J2EE Servlets
struts Velocity Ant jsp jsf js
 Spring JSTL Jetspeed Apache Tomcat dojo
 Websphere  WPortal jsr168 standard portlets

 

Arhivă blog

Label Cloud