1.Am o colectie de reviste Playboy, mica de altfel: in adolescenta am cumparat timp de un an incontinuu revista, in 2001 daca nu ma insel. Maica-mea a cumparat revista prima data revista undeva prin august (he heeee, ce parinti am eu n-a vazut nimeni in viatza lui), si eu m-am apucat sa cumpar din ianuarie. Am taiat cateva gagici si le-am facut postere - unele dintre ele stau acum pe peretii camerei fratelui.


2.N-am fost pe litoral niciodata pana anul asta (2006). Am vazut marea o singura data la Sulina cand eram mic (11-13 ani), pt ca ma luase taica-meu pe remorcherul pe care lucra el, si am facut baie pe acolo pe langa farul de la Sulina.

3.Bunica din partea tatalui locuieste cu noi de cand aveam 8 ani. Nu a fost placut... bine ca nu mai stau aici in Galati.

4.Nu mi-am sarbatorit niciodata ziua de nastere cu prietenii, decat la 18 ani, cu niste baieti din cartier, si singura data cand am dat chef a fost pe 09.12.2006.

5.In clasa I am avut media 10 (4 note de 9 tot anul) si am fost premiant. Atunci am fost altcineva, nu imi vine sa cred nici acum. Imi faceam temele constiincios, eram cuminte acasa, prietenos, sociabil, faceam karate, aveam timp sa ies si cu prietenii. Dupa un an m-am mutat si totul s-a schimbat. In prima zi de scoala in clasa a 2-a am aratat carnetul colegilor si s-au minunat cu totii. In aceeasi zi am luat un 2 pentru suflat, pe nedrept.

6.Pana la admiterea la facultate nu am avut telefon mobil si nu calatorisem cu trenul decat de 2 ori (sa imi aduc eu aminte) la Busteni.Am fost intr-o singura tabara scolara (cls 6-7 la Sadu jud Sibiu), cu autocaru.

7. Undeva pe la 7-8 ani s-a intamplat ceva foarte ciudat. Am fost convins de o fata mai mare cu un an sau 2 sa ne prostim (sexual vorbind) si chiar asta am facut, doi baieti si doua fete, cu schimb intre noi. Nu imi aduc aminte exact ce s-a intamplat, dar a fost aproape de the real thing (pe cat de aproape putea fi la varsta aia).

8. Sunt miop de mic, de pe la vreo 10-12 ani, nu stiu sigur, de la prea mult uitat la desene animate, si primul control la medic l-am facut dupa liceu. Pana atunci am purtat ochelari doar in casa, cu niste rame ridicole si imprumutate, cu care vedeam aproximativ (nu le stiam dioptriile). Am trecut prin liceu fara sa vad la tabla, nici chiar din prima banca. De la inceputul facultatii n-am mai fost la control.

9. Undeva in adolescenta mea a existat un moment in care taica-meu ne-a zis, mie si fratelui meu: "Nu am ce sa va dau de mancare si nu am nici bani" (ceva de gen)

10. Nu m-am inteles bine cu fratele meu niciodata pana acum, de-abia acum lucrurile incep sa mearga mai bine, dupa ce m-am maturizat si eu si el. Efectiv il uram, si l-am batut de multe ori, nu atat pt ce imi facea mie (destule) cat si pt ce facea familiei. Intre timp, s-a maturizat brusc... sau poate n-am fost eu prin zona sa observ tranzitia.

11. Sunt un expert in momente penibile, pentru simplul motiv ca am avut foarte foarte multe. Nu imi dau seama cum acum pot rade cand imi aduc aminte, pariez ca oamenii care erau de fatza in momentul respectiv au ramas cu o impresie proasta despre mine.

12. Am fost indragostit puternic de 3 ori in viata mea, niciodata nu am avut puterea (curajul) sa marturisesc persoanei respective. O data in clasele 7-8 ( ma consolez cu gandul ca eram mic si prost), a doua oara in clasele 11-12 (nu ma consolez cu nimic) si acum, anul 3... dar mi-a trecut, pt ca o doare in cot, asa ca ma doare si pe mine. Am primit sfatul sa devin curvar. De la cineva intr-o relatie de 3 ani si ceva. Si m-a pus pe ganduri.

Atat despre trecut.