N-as putea sa incep sa justific absenta de pe blog - ba da, pot, m-am mutat intr-o alta tara si viata mi s-a dat complet peste cap, cred ca e o justificare corecta si completa - dar indiferent de asta, as vrea sa-mi explic absenta: in primul rand, sunt adult, dupa toate standardele, si adultii se pare ca nu au blog; in al doilea rand, traiesc intr-o alta tara si dificultatile mele depasesc pe oricare ale altor bloggeri, cunoscuti sau nu (aka eu); in al treilea rand, se pare ca blogging-ul nu mai e la moda, dar, dupa cum spunea maica-mea in seara asta, I'm bringing sexy back.

As vrea sa pot spune ca a fost un impuls de moment, dar ma roade de ceva vreme sa scriu ceva, plus ca m0ntec0re ma impinge de la spate. Pentru ca 1.5 oameni ma mai urmaresc, as vrea sa continui in a fi criptic DAR sa continui cu martusirile, confesand ca sunt ametit de la vin de casa (de restaurant, dar sa nu lasam detaliile ne impiedice), sunt relativ nefericit cu viata mea generala si extrem de nefericit cu viata mea sentimentala; dar, pentru ca am invatat din presa de scandal (woop woop Gandul.info si gsp.ro) sa nu dau totul din prima, am sa pastrez detaliile pentru data viitoare (daca va fi vreuna).

De unde sa incepem? As vrea sa detaliez ceva extrem de personal, un lucru cu care s-au intalnit poate 0.5 din persoanele care imi citesc blogul (adica o treime din cititorii mei): asteptari prea ridicate de la Electric Castle. Dupa cum am cazut cu totii de acord, festivalului ideal la Cluj nu ii lipsesc trei lucruri: vreme buna, prieteni vechi si un love interest de orice nivel, be it flaming hot or dwindling. Ei bine, cand doua din trei lipsesc, avem ceea ce se numeste un gol emotional care trebuie umplut.

Asa cum a plouat primele zile, vremea n-avea sanse sa fie imblanzita. Prietenii existau, dar pentru ca respectivii prieteni si-au adus alti prieteni, criteriul a fost doar partial satisfacut, de vreme ce ei aveau alti prieteni cu care sa petreaca timpul. Si cand ajugem la love interest, eheheeee, uite de ce am umplut eu 4 paragrafe degeaba ca sa ajung aici. Za love interest, isn't that why we all write. Ei bine, aici ma opresc. Pentru ca o iubesc si o urasc; si asta inseamna ca n-am s-o mai iubesc vreodata.