Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Imi place, si ma uit la aproape orice meci de o importanta cat de mica. Ma scarbesc fanaticii intr-ale suporterismului, de imi vine sa le crap capul pentru ingustimea lor. Nu o fac, pt ca unii sunt prieteni de-ai mei, si nu ar fi corect sa ii bat pana la sange pe unii si pe altii nu. Asa ca ma multumesc sa ii hartuiesc cu argumente si sa ma cert cu ei pana se lasa batuti si incearca sa abandoneze ideea.

Ii stiu foarte bine... stelistii aberanti, dinamovistii marlani, rapidistii golani. Daca stai de vorba cu ei despre echipa preferata, au sa iti dea aceleasi si aceleasi argumente pentru care ei s-ar bate cu galeriile adverse. Slava Domnului, nu am prieteni violenti (pe stadioane). Dar de la a tine cu echipa ta si pana la a desconsidera pe fanii celorlalte echipe si a-i jigni in felurite chipuri e cale mult prea lunga de parcurs pentru un om intreg la minte. Parerea mea.Le dau adevaruri, nimic mai mult. Ei accepta complimentele si refuza cu pasiune si prostie criticile aduse echipelor lor. Adica Steaua nu a fost comunista atat timp, Dinamo nu a fost blatista toata istoria ei, Rapid nu a fost echipa de divizia B, Craiova nu are suporteri de kkt... etc.

Cu ce ma poate cuceri pe mine o echipa? Cu nimic. N-au decat sa ma cumpere. Atunci am sa fiu fanul lor ;)

 

Ron White to his homofobic friend:
-Do you like porn?
-Of course, I love porn!
-Do you only watch scenes with two women?
-No, I watch a man and a woman making love!
-Well ,do you like the guy to have a small, half flascid penis?
-No, I like big heart-throbbing coc....k!

 

Mi-a venit in minte o replica din Powerpuff Girls" "Oh no! It can't be! It's ... MEAT HAIR!"
Za villain avea o arma prin care transforma totul in carne (pui sau porc, nu mai stiu). Si cand vin fetele to the rescue, trage in blondina (sunt facute idealistic si schematic fetele, deci nu exista sanse sa fi programat pedofili), deci trage in aia, parca Bubbles sau Blossom, nu mai stiu, si ii face dintr-o codita un copanel. Apoi fetitza delicata il face muci pe porcul ala mare :D.
Cateva replici m-au bantuit pe mine in decursul anilor, printre care: "Pliiiz, pliiizz, do not push de buuton... you have no idea what it... (buuuum)... dooes :(" (ceva de genul asta); mai era melodia "Rockaby baby" cantata de Tom lui Butch ("and I hope you don't wake uuup"), si deja ma napadesc amintirile, asa ca ma opresc.

 

 

Am comentat pe blogul unui cinefil in legatura cu Crash; el a zis ca este in top 10 preferinte. Ma gandesc ca top 10 e cam mult spus, la cate filme bune, foarte bune si extraordinare s-au facut in anii 90. Dar am prins cateva faze acum, pe ProTV si mi-am adus aminte... filmul este intr-adevar genial, mi s-a facut pielea de gaina, si asta la a doua/treia vizionare, ceea ce e un lucru rar la mine. Poate ar trebui sa imi revizuiesc preferintele. Imi e greu de spus care ar fi filmele preferate, dar misiunea mi-e mult usurata de lista de filme vazute pe care am avut divina inspiratie sa o intocmesc acum cativa ani. Nu pot sa nominalizez decat putine filme sub impulsul momentului, si printre ele se afla si Crash:
Seven (socant), Crash, Trainspotting, Lord of the Rings, Dogma (asta e o preferinta mai ciudata), Sin City, The Machinist (unic), Interstate 60, Equilibrium, American History X, e misto si Fight Club, desi nu l-as pune in top10, Boogie Nights (am prins pe ProCinema varianta necenzurata, in care arata penisul lui Mark Wahlberg la sfarsit), mai sunt filme ale lui Pacino, The Devil's Advocate si Scent of a Woman, mai sunt Memento, American Beauty... ok, recunosc, am trisat si m-am uitat si in lista, si pe imdb. Nu am inteles niciodata fascinatia pentru filme cu gangsteri si de ce sunt asa apreciate; Goodfellas sau Nasul nu imi plac, si nici nu le-am vazut! Si imi pare rau ca nu am vazut filme vechi prea multe.

 

Deci daca operatia pe retina cu laser costa 1000$, oare chiar se merita? La un calcul brut, investitia s-ar amortiza in aproximativ 4 ani, asta daca iau in considerare lentilele de contact la pretzul pe care l-am platit acu o luna, si ignorand eventualele perechi de ochelari care totusi ar trebui sa mi le cumpar (deja nu mai vad bine cu astia).
Daca rata de succes a operatiei e de 90%, atunci ma operez, cu avizul medicului in prealabil, desigur. Partea proasta o reprezinta posibilele efecte secundare si durerile de dupa, pe care le-as indura fara probleme daca as sti ca vad bine dupa aia. Partea buna e ca, pana strang eu bani, va mai evolua tehnica si poate va mai si scadea pretzul.
Caut sponsori! Ofer recompensa in natura pentru sponsoritze..

 

Ladiiiiiiz and gentlemen, welcome to the 79th Anual Academy Awards Ceremony! Please take your seats and shut the fuck up. La ora 00.10 transmite TVR, la ei prezinta Elen DeGeneres, femeia lesbiana usor isterica, la noi Ada Rosetti si inca unu. O sa bruieze transmisia acesti doi romani, pt ca se vor chinui sa traduca pentru tot romanul neavizat. Dar e ok, pt ca mie imi place tipa, de cand prezenta o emisiune pe ProTV.

Imi aduce aminte de Oscarurile de acum cativa ani, sa fi fost printr-a 9-a, a 10-a poate. Atunci eram mult mai disperat dupa filme decat sunt acum (in perioada aia dadeam bani pe cd-uri cu filme pe care mi le scria un pirat din ala meserias si mi le trimitea prin posta). Atunci, la apogeul cinefiliei mele, intocmeam liste liste, faceam previziuni pentru nominalizari, apoi am facut previziuni si pentru castigatori. Inainte de ceremonie, am pus "pariu" cu maica-mea si frate-miu, care va nimeri cei mai multi castigatori. Imi aduc aminte ca pusesem pariu pe 2 prajituri, dar nu mai stiu cine a castigat.

Acum, nu ma mai gandesc cine va castiga/cine vreau sa castige. Doar sa vad un spectacol amuzant si destul de interesant.

 

Arhivă blog

Label Cloud