Notite:
-in metrou, la metrou, si in general pe scaune lumea evita pe cat posibil sa stea langa altcineva. In schimb, daca nu ai de ales, fetele prefera sa stea langa alte fete sau femei, sau langa oameni mai in varsta. Baietii nu prea au preferinte.
-balerinii sunt sexy. Azi mi-am dat seama, oricum nu stiam cum se numesc incaltarile astea pana de curand.
-esentele tari se pastreaza in sticle mici.
-exista scari normale si scari rulante. daca te bate gandul sa nu faci ca restul si sa iei scarile normale, nu poti, din cauza fluxului de oameni care se imbulzesc la rulante, scarile normale fiind de partea cealalta a sirului neindian.
-pe Stefan cel Mare e un magazin care zice asa: "Piele naturala. Barbati. Femei. Copii". Oare ce-au avut cu bietii copii, nene?
-la magazine de electronice sunt angajati in mare parte necunoscatori. Le zici "senzori cu ultrasunete" si ei nici nu inteleg intrebarea, te pun sa repeti. Unul din ei era paralel, ii trebuia codul ca sa caute pe calculator, altfel nu se poate.
-cred ca ultima moda e sa iti atarni ochelarii de soare (de firma sau nu) de lantul de aur de la gat (sau argint dupa posibilitati) - tu vezi cati de de am pus eu aici???
-three English-speaking businessmen, in suits, were spotted today in the local subway. This has not been confirmed yet.