Parca e un pick-up stricat. De ceva timp, mai exact de cand muncesc, ma bantuie cuvantul OK. Folosit ca si compliment. Cel putin asa vreau eu sa il iau, de altfel ar fi stupid sa ii zici unui om "super ok" si de fapt sa fii nemultumit de el.
Sa revenim. Nu stiu de vreo moda recenta in legatura cu cuvantul asta, dar mie nu mi-a placut de prima data cand l-am auzit. Prima data cand am fost evaluati de catre boss. "E super ok". Nu stiu de noi, da' la altii se pune foarte mare accent pe satisfactia angajatului. I wasn't feeling it. Sau ma rog, acu cine stie ce or sa inteleaga astia care citesc de pe la munca :)) .
Apoi, vezi pick-up-ul de mai sus, bis si tris si etc. S-a perpetuat printre team leaderi, programatori (bine, poate nu in totalitate). Apoi a parasit granitele firmei si a rasarit unde ma asteptam mai putin.
Pipăl, OK înseamnă "0 kills", vreti să ziceti: "bine că n-ai omorat pe nimeni" ? :)) Luati si voi un dictionar, cautati adjective complimentatoare complimentative whatever si flatati-ma!