E greu de facut o comparatie intre cei doi traineri pe care i-am avut saptamana asta. E aproape imposibil. Amandoi au fost profesionisti desavarsiti si extrem de bine pregatiti, nu imi aduc aminte sa fi renuntat la o intrebare fara sa fi raspuns cel putin satisfacator la ea. Pentru cei care nu stiu, am avut placerea sa particip la un seminar IBM saptamana asta. In primele trei zile am avut parte de un trainer roman, care a fost placut, volubil, usor de inteles. In ultimele 2 zile, am avut un trainer german, vorbitor de limba romana (cu accent, tot tacamul). Singura diferenta o vedeam in felul de a fi, germanul sigur e mai serios, desi glumet de felul lui :).
Nu acelasi lucru se poate spune si despre participantii la curs, aroganti, ignoranti, probabil au experienta, dar nu au bun simt, raspundeau la telefon in timpul cursului, vorbeau in sala... sau poate n-am uitat eu cum era in liceu, de-aia nu mi se pare normal.
In acelasi timp, am avut parte de o doamna foarte de treaba care s-a ocupat cu organizarea si o alta doamna de relatii cu clientii (noi). Foaaaaaarte de treaba :> cute too. Oricum, am sa ii laud pe unde am sa apuc.
Si uite asa invat eu si am sa ajung mare si important, om serios dar glumet, etc.
Pana una alta ma duc un pic acasa. S-a facut anotimpul!