Intr-o zi cu soare, putine haine curate si bani la fix, am demarat in tromba spre Gara de Nord - trebuia neaparat, dar NEAPARAT sa scap de acea infama camera de camin (nu camera e infama, va prindeti voi..). Asa ca we meet again, CFR. De data asta, mi-ai luat mai multi bani. Dar te fac eu la intoarcere.
Mama, tata, bucurosi nevoie mare, cuplul (da, sunt un cuplu acum) de caini fericiti nevoie mare, chiar daca n-au cozi, pisicile curate :)). S-au schimbat multe in 3 luni. Nu mai e locul meu aici, dar nu conteaza, nu planuiesc sa stau. Casa s-a impovarat cu mobila la mana a doua, o biblioteca mare si fara carti, canapea, fotolii. Muuuulte componente PC.
Frig. Caldura nu e pornita, tata zice ca e chiar prea cald. Eu am dormit cu 3 pături. Dimineata stranut, el nu, ca e prea cald, de ce nu sunteti toti ca mine (adica de ce nu sunteti toti roboti, poate poate economisim caldura pana la 1 decembrie).
Urma de regret de a fi pierdut un wek-end in Bucuresti (acest week-end, ca e mai special) trece cand ma gandesc ca sunt liiiber si mai ales am scapat de CAMERA aia. O sa ma duc sa ma plimb.
M-as duce prin fostul cartier, dar mi-e frica. Mi-e frica ca n-or sa ma mai cunoasca (figurately speaking) si daca vin incaltat cu niste adidasi Nike or sa zica (ca si in alte dati): A, ai venit cu fitze de la Bucuresti? Totusi am sa ma duc si sper sa n-am parte de asa ceva. Ca pe ei nu i-am mai vazut de mult mai mult timp.
Sunt foarte tensionat, fara motiv. O fi emotia de vina. Ah, si trebuie sa imi vad rudele, vaaai. Cred ca va trebui sa mai fac mici excursii pana la Galati, nu se poate intr-o zingura zi sa le fac pe toate. Poate ajung si pe faleza sa fac vreo 2 poze cu aparatul meu super performant (!)