In gradinita stiam sa numar pana la 30 in engleza. Inainte de scoala citeam din ziare. Ce nu s-a inscris in analele istoriei e ca de fapt eu am invatat singur sa citesc. Asta, plus faptul ca nu mi se recunoaste ca eu in clasa 1 scriam cu stanga, deci eram un geniu (si am avut 4 note de 9 pe tot anul, in rest numai 10).
In primara am fost precoce, dar nu prea batator la ochi, mi-a placut geografia si franceza. Nimic spectaculos.
In generala am fost bun la biologie, si eram sa ma duc la olimpiada, dar profa a luat "hotararea" sa nu ne trimita, pentru a nu o face de ras. La olimpiada judeteana de engleza de printr-a 7-a am frecat menta atunci sambata dimineata si am intarziat, deci n-am mai intrat. La olimpiada judeteana de istorie in clasa a 7-a parca am luat doar locul 7. La nush ce olimpiada de romana am fost primul pe scoala, sic, dar cu nota 6 :D. Inainte de capacitate eu eram mai bun la geografie decat cei care dadeau la geografie... dar eu nu dadeam la geografie!
In liceu pur si simplu nu a descoperit nimeni aurul care este eu. Nici un prof carevasazica. Semne au fost, sclipeam de-a dreptul, ce-i drept arareori, dar trebuia vazut. Vina lor.
In facultate.. ei bine in facultate sunt seful de grupa! cel putin am fost...