S-o credeti voi ca nu e funny. E chiar foarte funny, numai ca voi n-aveti de unde sa stiti.
Atunci cand zici: "Dude, that's not funny" de fapt nu stii tu sa vezi partea amuzanta din poveste. Nu are nici o legatura cu educatia. Are legatura cu auto-instruirea ta si cu largimea vederilor tale.
In ingustimea mintii tale, nu ai cum sa iti inchipui cum ar putea fi amuzanta afirmatia mea, pentru ca nu cunosti contextul in care ar putea fi amuzanta. Prefer sa iau varianta cea mai putin restrictiva, adica daca mie mi se pare funny si tie nu, este, si tu esti prost. Asa cum o viata, pentru a fi traita, trebuie sa o traiesti. Trebuie sa experimentezi cat mai multe. Asa si cu simtul umorului, trebuie sa fi vazut/auzit ca sa decizi daca e amuzant sau nu. Daca nu vezi partea amuzanta in Seinfeld, Bundy, Powerpuff Girls, Vacanta Mare, videoclipuri Foo Fighters, glume cu evrei si negri, daca nu poti rade de tine si de viata, probabil trebuie sa te reevaluezi.
Atunci cand iti pierzi simtul umorului, asa cum mi se intampla mie chiar acum, trebuie sa te opresti.

Bibliografie: toate spectacolele de stand-up posibile de pe lumea asta, cateva vizite la Cafe Deko, desene animate cand erai mic, poante porcoase, Gogu Kaizer, Icanhascheezburger, etc.