He he he.. despre ce scrie je.
So, habar nu am care ar fi femeia ideala, dar am sa scriu ce imi place. Si ce nu.
Fizic? Intotdeauna m-am gandit ca fizicul este echivalentul unei prime probe din concurs. Proba eliminatorie. Treci sau nu treci. Asta nu inseamna ca ai castigat concursul, far from it (si ce premiuuuu ).
Sa zicem ca imi plac brunetele, desi blondinele pot fi si ele nice (nu comentez roscatele; parul saten intra la categoria brunet? i like). Ochii pot fi cum vrea natura, numai sa se uite drept si frumos. Zambetul e important.. nimic nu se incadreaza in anumite tipare deci n-are rost sa dau detalii. Mai bine ma opresc aici cu aceste detalii aberante ce denota superficialism excesiv provocat sau accentuat de prea multe deziluzii intrinseci experimentate de-a lungul acestei fatidici existente etc etc (Freud-u din mine... nici nu sunt sigur ca stiu toate cuvintele astea, dar le folosesc, ca doar e blogul meu).
Probabil cel mai important e sa ma inteleaga. Nu sa nu se supere, ar fi plictisitor fara certuri si impacari. Pasionala... veselie molipsitoare? nu neaparat veselie, dar pofta de viatza, in mod cert. Sa fie alintata... sa gaseasca placerea si in a sta cu o bere in mana in fatza meciului . Sa pot vorbi despre orice si sa ii pot spune ce imi trece prin cap, fara a se oripila de mecanismele creierasului meu (deja rezultatul cautarii s-a redus la 0%, dar continui). Sa nu excluda nu stiu ce gen de muzica din start (vorba vine, mie imi place orice, deci sa nu excluda genurile care imi plac mie). Sa fie ambitioasa si sa imi insufle si mie dorinta de reusita. Vreau sa inceapa o fraza in care sa sara de la o idee la alta... sa intrerupa brusc sirul vorbelor aducandu-si aminte de ceva frumos/interesant.. sa fie aiurita, dar aiurita organizat. Sa nu mi se dezvaluie decat treptat. Sa fie libertina, dar fidela. Cand visatoare excesiva, cand cu picioarele pe pamant. Sa danseze lasciv . Sa vorbeasca despre conceptia ei asupra vietii cu asa ardoare si pasiune.. si sa ii zic ceva care sa ii dea ideile peste cap, dar sa nu se lase batuta, sa o tina pe a ei si sa isi apere ideile.. cu alte cuvinte, incapatanata . Sa stie sa clipeasca frumos, atunci cand are nevoie de ceva. Dar sa isi pastreze mandria. Sa aiba incredere in mine no matter what. Sa arate bine in costum de baie (ups, le incurc). Sa ma faca sa le uit pe toate celelalte (si nu ma refer la fizic). Sa ii placa animalele.. sa guste o gluma buna (nu neaparat ale mele, ca se pare ca nu sunt asa bun la asta). Sa poata sa imi combata orice idee intr-o disputa verbala (vorba aia, nu trebuie sa demonstrezi ca ai dreptate, trebuie sa demonstrezi ca celalalt nu are). Asa cum zicea cineva ca prefera barbatzeii mai inteligenti ca ea, asa si eu prefer fete cel putin la fel de inteligente ca si mine. Vreau sa nu ma ignore... nu am nevoie doar de remarci placute, poate sa imi zica si de dulce, doar sa nu ma ignore.. e important. Si mai important: sa ma faca sa ma gandesc la ea mult timp dupa ce ne-am despartit..
Premeditat, am scris tot ce e mai sus imbinand parti ale personalitatilor catorva fete pe care le cunosc. Off-topic: [Tapinarii - Femeia ideala ]
Ca nota de subsol, orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare.