Acu vreo 2 zile, au batut la usa niste donsoare imbracate in piele rosie, aranjate si pe tocuri: faceau campanie noului Axe Vice. Eh, m-am laudat si eu cu cele doua spray-uri si am conversat scurt cu ele, domnisoara (ca numai una se ocupa de o camera, desi erau in haita) a stat politicos la usa si ne-a dat cate un spray micutz de Vice ("ia mintea fetelor cuminti"). Am ajuns la 2 mari si 3 mici, toate Axe.
Azi, faza tare: bat la usa alte gagici. Imbracate cam la fel, dar astea promovau o revista de barbati. Crek Maxim, nu sunt sigur, ca parca aveau cornitze - nu stiu sigur pt ca au fost foarte vijelioase. Nu ne-am dezmeticit bine, ca ne-am trezit cu 3 bunaciuni in mijlocul camerei, incaltzate. L-au luat pe sus pe Dorin care era in picioare si l-au hartzuit cu un abonament ; nu l-au lasat pana nu a completat foaia, si cum nu parea sa dea inapoi, desi era clar ca nu vrea sa faca abonament la revista asta, aia ii scotea vorbele din gura. A fost penal!
"-Draga, da-mi pixul. (il scapa pe jos). -Ups, scuze. -Vai, ai facut-o intentionat ca sa ma aplec!" (in mintea mea ma prapadeam de ras ). Deci asa se cheama ca isi folosesc fomeile sex-apilul ca sa obtina ce vor.. crek aveau bonus daca intocmeau abonamente. Cand sa iasa, ma vede si pa mine: "Pa pa". (eu aproape pe jos, ma abtineam cu greu). Probabil n-am fatza de fraier . Sau poate nu m-a luat la rost pentru ca aveam barba si mustatza.