Lucrul care ma face sa rezist (deocamdata) temperaturilor idioate este vestimentatia preferata de domnisoare in perioada pre-caniculara ce se desfasoara in Bucurestiul multiubit zilele acestea. Ele se ghideaza dupa zicala: "Sa arat niste ţâţe si buricu si neaparat mainile dezgolite, poate si un pic de fund, fara sutien musai sa se vada sfârcurile cum ies in fata printr-o bluzitza vaporoasa si preferabil mulata, picioarele... si ce daca nu le am lungi? tot cu limba de-un cot or sa fie toti masculii, ca e misto cand ma strang hainele de dau sa pocneasca, se cheama ca sunt voluptoasa" (e de inteles de ce nu a fost culeasa si zicala asta din popor). Inclusiv Roxana isi doreste de-alea mai mari si mai lungi si mai atarnande.
Si probabil statistica zice ca vara se face cel mai mult sex, dar ma intreb oare prezervativele se topesc de la caldura? Si daca tot suntem la lucruri profunde, care este implicarea afectivo-spirituala a celor care se angajeaza intr-o relatie de sinceritate si bun simt, "un respect reciproc, o pasiune nebuna nebuna nebuna cu scantei, libelule in stomac", etc (scuze, dar nu m-am putut abtine) ? Adica, te cuplezi la mare si apoi te intorci singur acasa?Agati una in Herastrau si te plimbi cu alta in Cismigiu? Ajuti o domnisoara la nevoie sa isi care mobila si accesoriile (oo, accesoriile) din Ikea si apoi o pui cu alta pe-un birou de Mobexpert? Teh shame!
Partea misto e ca apar fructele, in speta capsuni (la ceea ce asist eu zilnic, ceea ce va doresc si dumneavoastra), cirese, pepeneeee, pe langa fructele mai sus mentionate, afrodiziace. Si bere.
Mai sunt 3 saptamani pana la campionatul european! Profitati, fetelor!