Imi vine sa ii bat pe idiotii care stau in fata liftului de parca e un premiu daca intri mai repede... tampitule, eram aici dinaintea ta! Futu-ti gura matii, urci cu etajul pana la 2, manca-ti-ai curu sa ti-l mananci, ca la cat de mare e ma mir cum de stai in picioare!
Ba, da-te-as cu capul de balustrada, nu vezi ca scrie Fumatul interzis, arunca-te-as de la etajul 5 pe casa scarilor sa te arunc! Ai vazut Eastern Promises? cum isi stinge Viggo Mortensen tigara pe limba? Asa o sa-ti sting si eu trabucuri in gat si-n cur!
Pentru baietii mentally challenged care nu stiu sa lase un vas de toaleta decent (adica sa nu fie plin de cacat) le doresc ce e in paranteza.
Pentru idiotul care nu stie cand sa se opreasca din glume fine si care rade singur la ce poante tari face... eat shit dickhead! And lose weight, urca-s-ar nevasta-ta intr-un cactus!
Fitze? Esti prea bun pentru noi? Nu se ridica la inaltimea asteptarilor? Pai atunci te rugam sa-ti bagi coada unde nu bate vantul si sa ne onorezi cu lipsa, va rugam cu forta!
Pentru baiatul finutz care asculta la difuzorul telefonului manele la maxim (cea mai manea manea; si da, stiu ca e old news pentru unii) ii doresc un telefon mai cilindric si cu vibratii, sa ... simta muzica!
Pentru copilasul cu probleme care a aruncat sticla de cola in spatiul dintre metrou si peron, vizita-o-ash pe ma-ta! Am vrut sa vad daca incape si capul tau gol pe-acolo, chiar imi pare rau ca n-am facut-o!
Nu mai fi asa ipocrita, ba ca vrei, ba ca nu vrei, o vai ce bine te simti cu mine, o vai dar nu pot. Make up your fucking mind, bitch!
Mult prea putine persoane sunt sincere si directe, pentru toate celelalte, sta-v-ar scuzele si minciunile si pretextele in gat!
Ah, si tu, tu nu mai incerca sa faci pe bunul samaritean, coboara din norii unde a ajuns nasul tau si baga-ti-l in cur, ca sa iti simti lungul nasului! Degeaba te dai bun prieten, un prieten nu are interesele pe care ti le manifesti tu!
Sa va ia dracu pe toti si pe toate cu onoarea voastra si cu mandria de neclintit, sa nu cumva sa faceti voi ceva catusi de putin pentru cel de langa, lasa ca voua va e bine, sa nu cumva sa deplasati degetzelul ala mic!
Tu, ciudato, uita-te bine in oglinda, numai ca nu trebuie sa te vezi cum arati, ci uita-te cat de fututa ti-e mintea, ce logica (n-)ai si apoi sa vii sa zici ca tu ai mereu dreptate!