Ma refer la colegii de liceu si imi cer scuze in avans pentru eventualele indiscretii pe care le voi comite.
De Dorin nu mai stiu nimic de un an. Adica, stiu ca o duce bine mersi, are un loc caldut in camin, se joaca si iar se joaca. Sa-i fie de bine lui.
Simona munceste, mananca, gateste, din pacate nu ii cunosc viata, dar se pare ca e independenta si ii sta bine. La mai mare.
Cine nu l-a vazut pe Dan in ultimul an, s-ar putea sa nu il mai recunoasca pe strada, pentru referinte accesati site. Si-a luat si bicicleta!
Dana munceste, e in ultimul an si face practica in Galati, daca veti avea nevoie de inside man/woman la banca, she's the one. Iulian o duce la fel, doar ca pe un salariu mai mare. Se iubesc.
Ramona nu mai am idee ce face, decat ca isi exploateaza mai departe darul, ultima oara cand auzisem era asistenta la un curs la ea la facultate.
Sorin nu mai suporta Academia si vrea sa termine mai repede. Sa ii uram succes si lucruri dupa care sa tanjeasca in timpul asta.
Laurentiu munceste, face, drege, are cioc si prietena.
Alina invata, traieste, iubeste, merge la munte, etc.
Anca o duce bine. Se face mare si frumoasa, isi face planuri pentru viitor care, culmea, nu mai par asa irealizabile... acum joaca la loto doar ca back-up!