Liderul PRM, CV Tudor, a anuntat marti ca a hotarat sa renunte la decizia de a-si da demisia din Parlament. Senatorul a anuntat ca a luat aceasta decizie "la rugamintea mai multor persoane", din tara si din strainatate. Vadim Tudor l-a atacat si pe ambasadorul american, Nicholas Taubman, caruia a afirmat ca ii va cere expulzarea din Romania si a anuntat ca va aduce informatii legate de fraudarea alegerilor. Liderul PRM a tinut timp de 45 de minute un discurs virulent la adresa ambasadorului american, acuzandu-l pe acesta de interventii, coruptie si terorism.

Am citat cu nesimtire si fara ghilimele din Hotnews, si stau si ma crucesc cum de mai e in viata. Pana acum putea fi omorat de orice om apartinand oricarei etnii, maghiara, rroma, sau poate il linsa orice roman intreg la cap si cu sange rece. Dar nu, el e bine mersi in Parlament. Intrebarea e: cum a ajuns acolo? E clar ca e figura centrala a partidului, deci pe el il voteaza lumea. CUM? What the FUCK ?!
Ma rog, e ca si cum m-as mira de ce inca se mai vand copii pe organe sau de ce sunt femei violate (cu bestialitate :>) si ucise apoi.