Asta se citeste. Chiar de mai multe ori pe zi. Inteleg ca e cald afara, scade traficu pe bloguri, dormi sub dush cu apa rece, ziua te afli sub forma lichida in frigider, dar nici chiar asa sa nu mai intre nimeni, pisicii ma-sii! Ia frumos adresa si scrie-o pe palma, trage de iconita din bara de adresa si tranteste-o undeva la Bookmarks/Favourites, invata ce e ala feed reader si cu ce se mananca (nu cu rosii si castraveti!), numai viziteaza-mi blogul. N-are a face cu traficu, dar cand stii ca in tine se ofileste un urias spirit creativ latent pe care nu il poti trezi pe de o parte pentru ca lumea nu intra, pe de alta parte pentru ca cine intra vine cu mana in fund! nu tu o idee, o sugestie, nimic!
To put it nicely, cand ajung acasa am chef de blogging, dar nu stiu ce sa mai scriu. Am avut idei destule in timpul zilei, dar s-au topit pana acasa si le-am ingurgitat odata cu cina consistenta. Aaa, da, nu ma mai scoateti la bere decat daca dati voi :) ca nu mai am bani, sa moara gelu (nu sa moara Gelu, ziceam asa, generic, suna bine).
1. Inchiriez in week-endu asta cineva care sa ma mediteze la Java.
2. Rent bitchez for Liberty Parade. Nu pe bune acum, cine vrea sa mearga? O sa fie bestial. Valul asta de caldura o sa se sfarseasca tocmai pe 27, cu o zi inainte de event. Si aici or sa fie puncte de vanzare de bauturi, trust me, sunt mai ok decat la RS. Fi-va mistooooo!
3. Eu nu ii inteleg pe astia care isi pune ambitii de idioti si zice ca "domle eu imi scot messengeru". Ca doar se minte pe ei insisi, nu?

haha, tocmai mi-a trecut prin minte sa trimit adresa blogului pe mail la toata lista mea :)) but it passed :D