Un lucru e sigur: nu poti alege femeia doar dupa fizic. Mai ales vara in Bucuresti. E imposibil! Pe aici umbla mult prea multe 'ah cât e de bună'-ciuni. Dar e un avantaj, de ce sa nu recunosti.
La metrou se inghesuie toate. Cand bate un curent puternic, fara sa vrei te uiti in directia pieptului celor care au avut inspiratia sa nu poarte sutien azi. Curentul puternic este optional, desigur, dar privirea se duce, n-ai ce-i face.
Ati observat ca fustele se scurteaza si picioarele se lungesc? A remarcat cineva cum fustele pun ceeeel mai bine in evidenta fundul? A vazut-o cineva pe tipa bestiala care lucreaza in aceeasi incinta cu mine? A, nu? Inseamna ca am visat eu.
Cauzele incalzirii din Romania imi sunt clare: fiind cald, fetele incep sa se imbrace din ce in ce mai subtire, renunta la un sutien, cativa centimetri la fusta, mai dezgolesc o ţâţă (jumate plus inca jumate, la ce te gandeai). Rezultatul e ca baietii incep sa se infierbante, crescand si mai mult temperatura aerului, drept urmare fetele se imbraca si mai vaporos (aaaah, si daca isi pun si tocuri rezulta un Mihai cu gura masca) si totul e un cerc vicios. QED
Nu ma lua de porc, stii ca si tu te holbezi la tanti alea (cine stie se simte)!