Sunt cam in aceeasi situatie ca acum cateva saptamani, si anume complet confuz, cred ca nu s-ar putea mai confuz de atat, cu mentiunea ca o saptamana de munca m-a epuizat (ca tot e vineri noapte) si sunt mai senin chiar si numai din cauza oboselii.
Ma intrebam, in inconstienta si neavizarea mea, cum iti poti da seama cand ai intalnit o fata potrivita. Evident, iti place de ea fizic, te face sa te simti bine, te gandesti la ea cand e departe, ti se pare amuzanta, va distrati impreuna, poti fi tu insuti in compania ei, te tachineaza si iti place, suferi dupa ea, iti da un sms cu cel mai dragut lucru posibil cand nu te astepti. Sau din contra, face pe inaccesibila, ceea ce iti starneste si mai mult interesul, si face ca fiecare intalnire cu ea sa devina mai intensa, astfel devii dependent, nu poti trai fara o doza din ea, ziua ta decurge in functie de cele doua cuvinte pe care vi le schimbati, de cum interactioneaza cu altii....
Te gandesti la binele ei si iti oferi ajutorul, ti-l refuza crezand ca esti obsedat, cand tu ti-ai da si cateva degete (:D) pentru bucuria ei. Incerci sa o surprinzi pentru ca stii ca ii plac surprizele si planuiesti una, ceea ce e cam redundant, dar nu iti iese si mai mult te afunzi in anonimat in raport cu ea.
Deci iti place. Mult. Atat de mult, incat nu iei in considerare chimistii care descriu cu o acuratete sadica fenomenul "fluturi in stomac". Comparabil cu consumarea a kilograme de ciocolata. La naiba cu ei. Ce simt eu se numeste iubire, si dureaza mai mult de 3 ani.
Dar de fapt esti un biet nenorocit, pentru ca nu stii ce e aia iubire. Nu stiu daca vei sti vreodata, de vreme ce mai mult de o fata iti starneste aceste bizare senzatii toracice si tu nu stii sa faci diferenta. Ori esti de-a dreptul prost (sa ii zicem superficial) ori tu chiar nu poti alege intre cele 2 (3? 4?) si vei ramane blestemat pe vecie.
Deci ce faci? Cum alegi? Cum dracu sa alegi, de vreme ce ti-e frica de alegerea in sine ca de tortura? Ai sa astepti comentarii ....