Circula la un moment dat o lista cu lucruri de facut in lift, gen "- sa faci zgomote de masini de formula 1 cand cineva intra sau iese, sa-ti sufli nasul si sa-i intrebi pe ceilalti daca vor sa vada"
Io incep sa urasc drumul de dimineata cu metroul, dar tot raul spre bine, nu? E misto sa faci glume in metrou, vorba aia, nu te cunoaste aproape nimeni. Asa ca, de ce nu?
Incepem timid, cu strambaturi la oameni (sau mai bine la nimeni in mod deosebit, poate imi iau bataie). Apoi zambete, rasete din senin. Eventual cu un ziar in mana, sa se mire toata lumea ce e de ras in Libertatea de azi.
Idei, anyone? As putea sa dansez mai mult sau mai putin discret (asta dupa ce imi iau mp3 player). Daca tot duc lipsa de activitate fizica, de ce nu si niste tractiuni la bara?
Urmatorul pas ar fi sa intru in vorba cu oamenii. Asta intr-adevar i-ar speria. Dar nimic nu i-ar infricosa mai mult decat daca te asezi pe scaunul de langa ei cand sunt si altele libere =)).

Ha ha, sa imi pun sonerie gen "fart" sau vreo musca, si sa merg cu metroul la rush hour (adica dimineata, mama lor). Sa vezi ce priviri stanjenite intre ei!
si o sa mai completez...