Cred ca sunt un pic invidios pe sexul feminin.
Stateam si ma uitam la un film de prezentare de 30 minute, Amnesia Ibiza Review, al unui club din Ibiza. Si e numai cu distractie, o compilatie strategic alcatuita sa iti faca in ciuda ca nu esti acolo in fiecare zi. Si evident ca numai femei arata, printre atatea sute/mii de oameni cati incap in clubul ala. Si toate sunt extraordinar de fierbinti!
Revenind la ideea invidiei, realizez ca femeile au un mare atu: cu conditia sa aiba un corp decent, posibilitatile vestimentare sunt aproape nelimitate! Avem un handicap serios la faza asta. Adica, cum poate sa se imbrace un barbat? Sport, casual, elegant, business... mai sunt? Nu prea. Am stat si m-am uitat chiar la barbatii care dansau pe langa toate aceste exemplare feminine, si vad o camasa, un tricou, alta camasa... chestii de genul asta. Pe cand e foarte probabil ca nici o femeie sa nu semene prea mult vestimentar cu alta intr-un moment in clubul ala. Mai mai ca vad avantajele de a fi travestit!
PS: faptul ca nu vad doua femei imbracate la fel e posibil sa fie cauzat de ridicarea fustelor cu scopul descoperirii chiloteilor, sau de eliminarea din ecuatie a topurilor pe motiv de caldura, fum sau spuma, evident efervestentate de muzica mirobolanta mixata de dj-i si cu chef de futut de la alcool.