Sa va povestesc de un fraier... o sa muriti de ras...
Cica un student se muta in camin. In prima zi, i se strica monitorul si nu ii merge hard-diskul. Nici nu ajunsese bine, si poc! i-a facut monitorul. A reusit sa imprumute unul temporar.
Asta nu are bani, asa ca se duce la BRD sa vada daca poate sa faca un credit. Ce tupeu! Student pierde-vara sa ceara credit. Alea de la banca l-au pus la punct: cica trebuie un girant care sa fie neaparat ruda de gradul maxim patru care sa locuiasca la aceeasi adresa; cum se afla gradul de rudenie, numeri cercurile concentrice? Cum se pacalesc bancile sa nu afle gradul de indatorire al rudelor de grad maxim patru?
S-a dus la scoala, si a vazut ca restantele pe care trebuie sa le dea nu sunt puse bine, unele chiar in aceeasi zi. Secretarul nu stia nimic. Joy upon him!
Apoi s-a uitat in portofel si s-a speriat de ce n-a vazut. Si cu gandul asta in minte, si-a zis ca maine se duce sa doneze sange. Cu gandirea asta, poimaine o sa doneze si un rinichi. Jeeesus.
Nu am mentionat ca are datorii garla. Ei bine, are, si nimic nu il va ajuta incepand de acum. L-as imprumuta eu dar sunt in aceeasi situatie :))