Five sau 5ive au fost o formaţie mişto. Pop, englezească, deci nu au avut amploarea Backstreet Boys sau .. hmm, Take That sunt şi ei englezi. Însă Five au cântat pe un stadion, împreună cu formaţia Queen, We will rock you. Cred că e o realizare de care pot fi mândri, nu oricine i-a călcat pe urme lui Freddie.

Dar de ce scriu eu despre ei? Păi mie îmi plăceau băieţii ăştia. Pe vremea când citeam Bravo (asta era fix între perioada Mickey Mouse - la naiba, unde mi-au dispărut toate revistele? - şi perioada Playboy; acum sunt în etapa Esquire, do we see a pattern here?) ei erau destul de pretty hot. Adică pentru tineret, erau ce poate fi mai mişto, ceva de gen Tokio Hotel sau Miley Cyrus acum, din ce văd. Cred că a fost singura formaţie pentru care Bravo a făcut chestia asta: timp de 5 numere, au publicat câte un poster cu un membru al formaţiei. În total 5, mi-am cumpărat pe toate. După care le-am lipit una de alta şi a ieşit cel mai tare poster, de vreun metru lungime pe orizontală şi cu cei cinci zâmbind încrezători. Mie chiar mi-a plăcut posterul ăla, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, după ce l-am dat jos să agăţ femeile din Playboy.

Am văzut recent un videoclip de-al lor la VH1 şi mi-am adus aminte cu drag... ei sunt în aceeaşi categorie cu S Club 7, care erau sexy (adică cele 4 fete erau)
Atenţie, awesomeness ahead!