In caz ca nu v-ati dat seama dupa anteriorul, eu sunt un om trist. Tristetea, dupa cum stiti, e relativa si interpretabila, dar acum ii puteti da ce conotatie vreti, nu conteaza (nu-mi pasa).
Insa asa cum pe unii oameni iti vine sa ii stalcesti cu calcaiul bocancului cand ii vezi veseli si productivi de la prima ora a diminetii, la fel si eu sunt opusul. Un job de noapte mi s-ar potrivi ca o manusa care e un pic larga, iti lasa liber sa respiri si tine mai mult de cald.
In principiu, ora 4 este de maxima inspiratie. Tristetea pur si simplu dispare. Conditia necesara si suficienta este ca eu sa ma fi pus in pat, incercand sa dorm si esuand mizerabil. Cred ca misterele nerezolvate ale omenirii ma bantuie noaptea, nelasandu-ma sa dorm. De exemplu, pot exemplifica diferenta intre dragoste si atractie fizica. Pentru ca, din punct de vedere stiintific, sunt ambele reactii endorfice (?) in creier, chiar sunt foarte greu de separat, deoarece pentru o minte neantrenata ele pot fi confundate.

Dragostea e nevoia de a-i auzi vocea doar ca sa poti dormi cat mai lin sau, din contra, pentru a-ti da energie pentru inca o zi si o noapte; dar si nevoia de a ii scrie cateva randuri bucurandu-te ca un copil cand iti raspunde cu aceleasi nimicuri fara senzatia de banal si penibil in aer; ca in Bedazzled, daca iubesti pe cineva, iti doresti ce e mai bun pe lume pentru el, chiar daca nu cu tine - ulterior reactia din creier dispare precum memoriile. Iubirea e aia cand.........
Atractia fizica incepe din crestetul capului si ajunge pana la incaltari, se evidentiaza in jurul buzelor pe care ti le imaginezi ude si molfaite (in cazul unora, imaginate cu miscari ritmice in jurul penisului), in mijlocul curbat, senzual si pretios ca o vaza din dinastia Ming (?), in picioarele (daca ai noroc) care iti trezesc impulsuri de fetisist de care nu te credeai in stare, in jurul sfarcurilor cu care pari sa conversezi, pentru ca si ei au inceput sa dea atentie, culminand cu fundul pe care il vrei URGENT in poala ta; iti inclestezi mana incercand sa iti imaginezi sanul ei drept in prinsoare. Fantazezi expeditii ale mainilor de-a lungul interiorului coapselor ei tremurande, te uiti la chipul ei angelic imaginandu-ti-o gafaind si soptind sacadat "nu te opri" in timp ce iti trage fundul in ea. Cat de repede trece clipa intre inceputul sarutului pasional si impulsul incontrolabil de a-ti plimba mainile pe tot corpul ei excitat? De la cata intalnire vrei sa arunci in conversatie, banal, faptul ca vrei sa o patrunzi pe la spate cu corpurile lipite de faianta din orice baie, publica sau nu? Cum iti infranezi nevoia de a te invita la ea acasa oferindu-i foarte casual sa iti faca o felatie, stiind ca pe ea s-ar putea sa o excite mai tare ca pe tine? Cum descoperi animalul din ea?
Chestiunile acestea sunt simple calcule matematice. Din pacate, nu s-a inventat inca un calculator deosebit de puternic pentru a computa asemenea operatii.