In vederea integritatii fizice si mentale, necesit:

-livrarea salariului pe card pana in data de 26.01.2009.

-vizionarea filmelor nominalizate la Oscar cu scopul de a fi complet informat in noaptea decernarii premiilor Adademiei de Film. Prioritare sunt: The Wrestler, Frost/Nixon, The curios case of BB, Persepolis, The Reader, Wall-E, Revolutionary Road, Doubt, Milk, la care se adauga Gran Torino, The Visitor, Vicky Cristina Barcelona, In Bruges, Seven Pounds.

-participarea, in calitate de spectator, la Best Film Festival, in limita timpului disponibil.

-minim o alcoolizare de intensitate moderata in urmatoarea saptamana, care poate fi substituita cu succes de doua alcoolizari degustative.

-incheierea unui acord verbal de principiu cu un profesor supraveghetor pentru lucrarea de licenta scadenta in iulie 09.

-un control medical.

-exercitiu epuizant pentru tonifierea muschilor.

-minim 30 de ore de somn in urmatoarele 5 zile.

-lecturarea cu succes a tuturor cartilor restante ce rezideaza sub patul conjugal.

-familiarizarea cu albumele descarcata apartinand unor artisti precum OAR, Propellerheads, Yonderboi, Parov Stelar, Gym Class Heroes, Zero 7, Lamb, Kenna.

-inscrierea la Bursa Metropotam pentru imbrobodirea cu fantezii de maretie si castig facil, in speta participare la BestFest 2009 unde voi putea fiinta in compania unor formatii precum Iggy Popp and the Stooges, Killers, Franz Ferdinand.


Necesit cel putin un prieten de demult.