Ma laud cu tricourile, ce-i drept. Sa recunoastem, sunt faine. Asta e punctul de atractie al vietii mele momentan.
Ma concentrez pe cariera.
Ma axez pe scoala. Au loc alocari masive de resurse catre departamentul fizic, are loc o infuzie masiva de energie pe cale artificiala, man-made, se asimileaza know-how-ul in privinta progresului ca fiinta umana. S-a upgradat la versiunea 22.05.
Urmeaza certificarea NHB (aici va las sa ghiciti) in iarna-primavara. Se estimeaza un increase in revenues in trimestrul al patrulea ce va permite iesirea pe piete externe (ma gandeam Istanbul, dar whatever).
Se vor organiza mai multe teambuildinguri in urmatoarea luna, intercalate de reprize de munca intensa. Partile creierului care nu vor tine pasul vor fi eliminate din organigrama; in continuare postul de Business vs Pleasure Accounts Manager este vacant, de pozitie ocupandu-se altcineva, ceea ce explica proasta alocare de resurse. Speram intr-o mai buna colaborare dupa iesirile de la Sala Polivalenta si Sala Palatului in decursul lunii. De asemenea, speram intr-o crestere a calitatii a ceea ce se debiteaza in urma eliminarii catorva diode (a se citi neuroni) parte din cateva cai neuronale deficitare. Prin betie. Deci caut partener(a) de baut (nu glumesc).

Bai, eu am incercat....