Tocmai am prins o panarama de reclama la ProTV cu o serie de emisiuni nebune, printre care si Pimp My Ride. Se pare ca, daca am inteles eu bine, o sa fie si la Pro joia.
Oare de ce nu fac astia Pimp My Ride autohton? Pe bune acum, vedeti vreun impediment? In Bucuresti, pe Kisseleff parca, au loc seara curse de masini, ilegale sau nu. Cel putin asa erau. Probabil ati vazut si voi masini cu body kituri mai boombastice, poate chiar si un neon dedesubt.
E clar ca Need For Speed a prins la noi, toti barbatii bine au luat microbul si cum sunt si pasionati de masini, nu le-ar lua mult timp sa se gandeasca daca sa sparga banii pe customizari de masini ca sa se sparga in figuri. Totul e la inceput la noi, ca multe multe muuulte alte chestii.
In fine, altceva voiam sa zic. Cred ca sunt ateliere din astea de customizari. Evident, nici nu se pot compara cu aia din State cu care lucreaza Mtv, care baga cate un subwoofer de vreo 50 de kile intr-o masina care abia il tine... Dar macar paint joburi, body kituri, neoane, prostioare din astea pentru placerea gagicilor sigur se fac undeva.
Bun, si daca exista macar unul! daca nu chiar 2-3 ateliere, de ce nu incerci o emisiune din asta? Pe cuvant de nu ar avea acelasi succes ca primul Big Brother! Materie prima exista! numai in Bucuresti sunt 2 MILIOANE de masini! Nici nu trebuie sa consumi zeci de mii de euro pe o masina, pur si simplu sa o decorezi un pic. Sunt convins ca toata populatia hi5 s-ar uita. Daca ar fi un tip amuzant care sa-l rivalizeze pe Xzibit ca prezentator, pe cuvant de nu m-as uita si eu!
Idei? Pareri?