Sweeney Todd


"Cine nu a vazut Sweeney Todd, sa-si cumpere" a zis Tudor. Asa ca m-am dus sa vad filmul. Musical musical, dar nu sunt complet imun la laude repetate cu garnituri de "Uuuu! Aaaa!".
Dupa primele 2-3 cantece deja te obisnuiesti. Apoi devine cu adevarat interesant in momentul intrigii, cand mi-am sculptat un ranjet semi-delicios, semi-terifiat pe mecla si am cam ramas cu el pana la cel din urma belit (din film). Nu imi place sa dezvalui actiunea filmelor, asa ca va zic doar ca la cinema se merita vazut si tre sa ai un stomac tare. Decoruri super, filmare impecabila, regizor excelent. Umor negru si un final apoteotic.

Muzica


Printre ultimele chestii descoperite de mine se numara Bedouin Soundclash, luat initial de la Alex, cred, si dat mai departe. Cineva chiar mi-a multumit pentru recomandare, un cocktail de bla bla bla. Alte titluri: Clap Your Hands Say Yeah, Raul Midon care canta un fel de jazz dar mi-a atras atentia o piesa de la tv , Pick Somebody Up, apoi niste piese de pe ultimul album Lenny Kravitz, Nickelback - Rock Star si nu mai zic de Kate Nash ca n-are rost. Si The White Stripes - Good to me, care imi aduce aminte de Sweeney Todd, dar de fapt e de pe sountrackul Wicker Park. Weird.

Roblogfest

.
Nu am fost nominalizat, deci nu particip. Asta e, daca nimeni nu a fost de parere ca merit (in afara de cei care ma cunosc) inseamna ca asa e. Daca cititi bloguri recomand cu tarie (putere? caldura?) sa votati un blog, sa fie rezultatele cat mai concludente la final. Fiecare vot conteaza.
Va zic fiecare categorie si pe cei luati in considerare.
Cel mai bun blog personal: Insemnari a lui Gelu, Life in loops al Dianei, Lepetitmouton, Innoza, tomatacuscufita, gogu kaizer, irene, Peculiarme, 21 ani. Am ales pe Gelu pentru ca e de departe cel mai personal (cine a trecut pe acolo stie).
Cel mai bun blog nou (2007): Insemnari a lui Gelu, Life in loops, 21 ani, Peculiarme, tomatacuscufita. Da, sunt constient ca se repeta, dar sunt bune. Am ales pe Life in loops pt ca ori are Diana prea multi prieteni care ii citesc blogul tot timpul, ori blogul ei prin forte proprii a castigat o popularitate imensa in doar cateva luni de la lansare (i'm jealous).
Cel mai bun blog colectiv: nush ce sa zic, n-am multe optiuni: Gramo, Andreanum&Co.... am ales Andreanum pt ca Mutsunake e cel mai tare scriitor de bloguri roman si nici Andreanum nu e mai prejos.
Cel mai bine scris blog: irene, Patric, Lepetitmouton, Andreanum&Co. Castigator Irene.
Cel mai bun blog: pentru ca e o categorie intimidanta, si imi trecuse cheful, plus ca nu am vazut foarte multe bloguri cunoscute destul de bune cat sa imi atraga atentia, am oscilat intre irene, Innoza, Andreanum&Co. Am ales iar Irene, pt ca e pur si simplu misto.

De ce sunt magar?


Ma asteptam ca asta sa voteze Anca (let me know when you read this)... bine, ca si eu am votat, dar se pare ca au fost mai mult de 2 voturi.