Nu prea imi exprim public dezacoardele (de la coarda!) vizavi de gusturile muzicale ale altora, dar va rog sa imi scuzati crucitul cand arunc o privire pe Bursa B'Estival 2008. Sunt 87 de propuneri pana acum. Numarul de formatii propuse e un succes, chiar daca ar fi putut fi de doua trei ori mai multe decat atatea. Insa.
Ce nu-mi place e cum si-au dat acordul oamenii. Ai voie sa propui un singur artist si sa iti dai acordul asupra altor trei, adica: Da domle, si eu cred ca va veni formatia Pandele'n şură. Si cum s-au gandit ei sa faca?
Cele mai "dorite" formatii sunt cele de indie, cum ar fi Arctic Monkeys 16 voturi, Killers 15, Franz Ferdinand, apoi vin formatii ca Rhcp 23, RADIOHEAD 29 . Baaaai, cum Radiohead? Ce e asa placut la schelalaitul ala? Sunt eu beat si toata lumea e treaza? Radiohead sunt cei mai ascultati artisti si pe last.fm. Sa imi iertati impertinenta, dar nu e nimic deosebit la Radiohead, si tocmai popularitatea asta a unei formatii de care tot aud dar care nu ma impresioneaza, si care in acelasi timp se vrea a fi necomerciala, plus ca sunt vechi ca naiba (prin anii 80 scoteau Creep, cumva?), asta ma enerveaza pe mine. I rest my case, stiu ca n-a avut nici un sens.
Comentarii pe langa subiect: Robbie Williams n-o sa vina la B'Estival. Nu ar suporta nici o scena de la nici un B'Estival afluxul de spectatori care ar rasufla unul in ceafa altuia (altii si in gura altuia) ca sa il vada. Nici Rhcp n-or sa vina, sunt prea in voga acum. Intr-adevar, ar trebui sa se suprapuna cu lansarea unui album, sau cu o relansare, chestii de-astea. Exista formatii super tari de care nu s-a incumetat mai nimeni sa se lege, The Cure, Pearl Jam, Bjork, pe care nu prea vor sa ii vada oamenii. Las ca vine Radiohead sa va incante.

PS: on a more personal note :>, sper sa vina Robbie Williams, nu la B'Estival, ci aiurea, Good Charlotte, Evanescence, Moby, Mika, Foo Fighters, COLDPLAY, Dj Shadow fratzie, Damien Rice intr-un club misto, mai retras (asta sigur n-o sa fie in Bucuresti), si ma mai gandesc!