Prima Tv. Film erotic ieftin, din alea cu care umple serile Prima. O blonda (de ce e mereu blonda, nu inteleg) e investigata pentru niste crime. Vine detectivu, ea era in curu gol, il seduce, si-o pun, ăsta se indragosteste, etc. Mai mut eu posturile, revin mai incolo cand vad iar cururi goale, alt futai. Tipa si-o punea cu alt detectiv care incerca sa o santajeze; partea misto e ca o faceau in fata primului, care era indragostit, legat la spate.
Si m-a pus pe ganduri, sa mor de nu. Adica, nici n-as putea sa begin to imagine ce si cate mi-ar trece prin cap daca as fortat de fata pe care o iubesc (supposedly) sa privesc o partida de sex cu altul. Dar, de dragul exercitiului, o fac acum.
L-as bate, asta e clar. I-as da borsul si l-as lasa aproape mort. Ei nu i-as face, probabil, nimic fizic. Unii dintre voi au avut nenorocul sa ma vada cum rezolv situatii de conflict: I flee the crime scene. Pe mine chiar ma ajuta si chiar stând sa judec la rece nu cred ca e o solutie mai buna; sit down and talk? fuck that! Ar muri instant orice bruma de sentiment as avea pentru ea, n-ar mai ramane decat perspectiva unei bucati de carne cu ţâţe in fata mea. Poate intr-o zi voi avea si eu expresia asta de satisfactie pe fata...
Evident, nu va trebui niciodata sa fiu pus in situatia asta, pentru ca imaginatia e bogata, nu-i asa?