Inchiriez camera timp de o ora pe zi pentru exersat pasi de dans, rog vecini intelegatori si boxe plus toleranta la muzica tare.

Caut cobai cu laborator propriu pentru experimente cu masaj, preferabil corpul clientului cobaiului, dispus la uleiuri si creme dar si fara. Candidatul ideal: 18-28, sex feminin, inaltime minima 1.60, viata cotidiana plina de stres care asteapta sa fie eliberat. Obligatoriu rabdare si suc.

Inchiriez serviciile unei fashioniste/adviser vestimentar pentru 2-3 zile in vederea cutreierarii mallurilor si nu numai. Se cer nervi de otel, gura mare (la figurat), garderoba proprie neincapatoare si lipsita de inhibitii, pentru a le compensa pe ale mele. Orice sex, ambele constituie un plus.

Se cauta dama de companie (doar de companie) pentru mers in cluburi. Musai pitziponcesc de bun gust si aratat bine. Posed bani.

Angajez sora part-time. Oficial, legaturile incestuale nu sunt aprobate, dar in viata sa nu spui niciodata nu.

Traducator autorizat, termeni tehnici, 50-70 de pagini de tradus, urgent.

Asasin platit, ieftin, curat, discret, lucreaza si la domiciliul victimei.

Angajez full time bucatar!!!!!!!!!!!!!! care sa se priceapa.

Caut fata pentru inchiriat apartament doua camere aka locuit impreuna ca si colegi de apartament. Lipsita de prejudecati in sensul general al cuvantului. Sunt curat, discret, am casti la computer, imi plac animalele dar respect daca nu sunt acceptabile. Colegul ideal, 50 50 chiria.